• 瀏覽: 1,817
  • 回覆: 31
+2
巴塞冇咗美斯兩連敗在正組包尾:

祖記冇咗C朗則兩連勝在H組排頭位:

👆證明美斯在巴塞之重要,而C朗在祖記可有可無!

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 sng850 於 2021-9-30 12:10 PM 發表
巴塞冇咗美斯兩連敗在正組包尾:

👆證明美斯在巴塞之重要,而C朗在祖記可有可無!
師兄估唔到你有睇波

證明派路帶唔掂, 有個神射手都搞成咁

祖記d 球員翻生哂

朗伯喺祖記唔係可有可無,係千股毒瘡,除咗縮頭烏龜累出局,嚟咗之後歐聯跌到8郎16郎,祖記意甲連冠又斷纜,求王周圍求人收留,好在契爺費蛇打救,但又開始搞散頭家搞走領隊模式

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-9-30 12:11 PM 發表
證明派路帶唔掂, 有個神射手都搞成咁
派路教咗 3年? 你有無嘢?

其實祖呢3年 每年都分組賽首名 
迪列治 洛卡迪利 基艾沙 呢3個重點球員 佢地唔受傷唔停賽就係

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-9-30 01:16 PM 發表

派路教咗 3年? 你有無嘢?
師兄,之前有個吾之乜水話朗朗入左5隊英超球隊㖭,呢個例子算小事

我反為覺得剛剛兩場歐聯,巴黎&MU都是劣勢下贏波,奠勝的正是美、C,高質球員還是有作用的

引用:
原帖由 三亞帝 於 2021-9-30 07:13 PM 發表

但如果曼聯小組出到線呢?上年要打歐霸喎。
係味即係等於曼聯有左佢勁好多?
師兄不如睇下上季同期祖記排幾多?有幾多分?今季又如何?比多D資料大家參詳下啦。
曼聯今個夏天唔計買阿朗,都使左億幾美金,比巴黎、曼城仲要多, 最關鍵係抽咗條絕世靚簽,最勁嘅黃潛只不過排西甲第11!

如果甘都無進步,死得啦

有美斯輸8:2,無美斯輸3:0,都係扮睇唔到
舊年祖記無阿朗輸巴塞,有就贏,又係唔講得

梅西青瞓已經喺巴塞,蠶食咗巴塞十幾年,對巴塞帶嚟嘅禍害簡直係災難性
C朗只係職業生涯尾段先踢祖記3年,完全唔係果回事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]