• 瀏覽: 47,622
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
畀都冇人要,見有個阿嬸,攞完畀個學生哥,學生哥耍手,響度苦笑,最後掉落垃圾桶。

熱賣及精選
岩岩拎咗即刻買咗兩支烏龍茶大細支裝,扣咗5蚊消費卷$20.x,都算抵啦

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-10-1 07:18 AM 發表

點會白比你?用個腦諗下
加定價等你啦
仲要你記住,記得嚟幫襯四次呀。

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-10-1 08:00 AM 發表

仲要你記住,記得嚟幫襯四次呀。
咪係,人地做生意的,計過度過邊度會死錯人
仲要O K  既野平時已經貴

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2021-10-1 08:03 AM 發表

咪係,人地做生意的,計過度過邊度會死錯人
仲要O K  既野平時已經貴
糸好很貴

引用:
原帖由 庚子 於 2021-9-30 08:15 PM 發表

Ok d野貴,我去士多買5$一支野飲,ok賣10個幾,20$系5張5$劵重要你買20$先洗到5$。^。^都重貴過士多好多
無錯,所以我入去只買定價既報章雜誌,如果用唔到,我都唔會排隊拿。

引用:
原帖由 crystalfung316 於 30-9-2021 02:23 PM 發表

10月7號前去OK用八達通拎第二期消費券,有多20蚊現金券!!post出黎提醒你哋,都提埋我自己LOLLL
Sorry 我真係無去拎,拎完呢 $20 又要比錢洗番落佢到,而家平時又唔係去開 OK 買野,為拎而拎唔啦

20蚊咁小?我用wechat pay 抽左百幾蚊現金,另有大量優惠券。

買兩排益力多減5元  最扺

嘥氣啦!我屋企附近都冇ok,要行一個地鐵站先有

昨晚準時00:00:00支付寶進賬了三千蚊俾我,真係快靚正,又多優惠券。👍😄

謝謝樓主提醒!

上次果d coupon唔記得用

引用:
原帖由 anish01 於 2021-9-30 16:20 發表

我估同上次一樣送幾張5蚊優惠券,好似係要買滿二十蚊以上當5蚊用!
D野賣得貴 補返條數
幫襯小店好過益奸商

第一期係買滿十五蚊可減五蚊,宜家第二期係要買滿二十蚊減五蚊,真係當人水魚。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]