• 瀏覽: 4,065
  • 回覆: 23
今次007 生死有時  非一般的邦女郎-
Ana de Armas認真香艷養眼,演得又打得..

https://www.youtube.com/watch?v=InsE0UlsUZM進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 judylam651 於 2021-10-2 20:30 發表

今次007 生死有時  非一般的邦女郎-
Ana de Armas認真香艷養眼,演得又打得..

https://www.youtube.com/watch?v=InsE0UlsUZM
嚟條女好正👍

未睇 whe is she

老友知我睇左最新果套007,問我好唔好睇

我答:一個老野鉄金鋼成60幾歲,個007職位比個後生黑女人頂左(007 just a number名句),無得撈,又突然有個中女拖個5歲女,話係佢老婆同個親生女,自己又要比以前仇家追殺,你話呢件鉄金鋼唔死點埋尾🤪🤣🤪
係家庭倫理悲劇

如果呢D都叫鉄金鋼,香港大把老野係咁
我都識唔少
🤣🤣🤪🤪

引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2021-10-2 08:55 PM 發表

嚟條女好正👍
X2......

戲份好少但超級搶鏡

Ana演過knock knock主動勾引奇洛李維斯嘅全裸淫娃,演過knives out嘅村姑look純品怕醜看護(同knock knock個角色落差好大),今次又演身手靈活嘅性感特務,戲路幾濶。

銀翼殺手 那片, 反而冇留意她, 因為片中的仲有個更索

原來賓艾佛力之前同佢拍過拖

引用:
原帖由 一人行 於 2021-10-9 04:51 AM 發表

戲份好少但超級搶鏡

Ana演過knock knock主動勾引奇洛李維斯嘅全裸淫娃,演過knives out嘅村姑look純品怕醜看護(同knock knock個角色落差好大),今次又演身手靈活嘅性感特務,戲路幾濶。
呢部我有帖講過..

奇洛李維斯 夜半女敲門 Knock Knock 好睇架 ..

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-10-11 08:59 PM 發表

原來賓艾佛力之前同佢拍過拖
散咗,好彩仲證實無BB..
賓艾佛力無戲拍做咗大滾友..

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-9 03:07 PM 發表

銀翼殺手 那片, 反而冇留意她, 因為片中的仲有個更索
原來佢做那個閃一閃就冇的電腦影象, 唔怪得冇留意她啦

附件

054.jpg(182.12 KB)

2021-10-14 03:24 PM

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-10-14 10:34 AM 發表

散咗,好彩仲證實無BB..
賓艾佛力無戲拍做咗大滾友..
在這幾年仲敢黐隻蝙蝠

美肺死了好多人啦!!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-10-14 03:24 PM 發表

原來佢做那個閃一閃就冇的電腦影象, 唔怪得冇留意她啦
唔係嗎,成套戲都有佢份。

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-10-14 10:31 AM 發表

呢部我有帖講過..

奇洛李維斯 夜半女敲門 Knock Knock 好睇架 ..

Knock knock娛樂性唔錯,但講質量套戲真係相當普通,前半段仲可以,後半段劇情失控,嗰兩個女仔動機不明,純粹玩玩下,又點會害死左奇洛嘅老友都當若無其事?如果玩認真,又點會輕易放過目標嘅奇洛?

套戲歸類為驚慄片,但戲中兩個女仔開party氣氛太濃厚,劇情又無厘頭,驚慄不起來。

不過Ana喺入面真係好索(吸引過另一女角),純粹睇佢同奇洛互動。

題外話,我越嚟越發覺好嘅演員真係要handle到反差極大嘅角色,Ana喺knock knock係性格好開放嘅淫娃,喺Knives out係性格好傳統嘅看護,真係好難想像演員係同一個人。

任達華有套樓下的房客,其中一個扮演房客嘅女演員邵雨薇喺電影中係冷艷變態殺人魔,但邵雨薇喺電視劇一念間1989係一個超開朗活潑嘅女孩,又係好難想像演員係同一個人。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]