• 瀏覽: 3,350
  • 回覆: 31
[隱藏]
法國中場普巴與曼聯的合約將於明年夏天到期,這段期間「紅魔鬼」曾多次邀請對方續約被拒,最近有報道指出,這位球星正回心轉意,考慮與球隊續約,有望成為英超最高薪球員。


28 歲的普巴今季狀態大勇,上陣 9 場比賽交出 7 個助攻,曼聯一直希望與這名中場續約,惟普巴未有動筆,更一度經理人跟皇馬眉來眼去。不過,有報道指出,普巴眼見球隊於今夏簽入 C 朗拿度、華拉尼、辛祖等球員後實力大增,令他有意與球會續約。


此外曼聯開出 40 萬鎊周薪條件利誘普巴續約,如果他願意動筆簽約,將超越曼城中場迪布尼,躍身成為英超最高薪球員。


https://sina.com.hk/news/article ... 13655549.html?cf=hp


又嚟?



加完薪又變山齊士


普巴唔係差, 但同迪布尼比, 又真係冇得比.
迪布尼可以帶起成隊波, 但普巴就唔係呢一類。
如果真係40萬磅週薪, 呢個時勢, 仲走得去邊?



講了幾年都係咁講. 佢真係打出水準, 50萬都肯比. 只怕踢幾場又發夢, 之後又話去皇馬. 所以我立場係"價啱就賣"


[隱藏]
耳後見腮


引用:
原帖由 ultane 於 2021-10-7 04:34 PM 發表
普巴唔係差, 但同迪布尼比, 又真係冇得比.
迪布尼可以帶起成隊波, 但普巴就唔係呢一類。
如果真係40萬磅週薪, 呢個時勢, 仲走得去邊?
佢唔係差, 但又唔係好好NOR.....要用最高薪留佢, 佢交左D咩課先..
唔係順景波時比個直線就叫好.  佢踢順景係踢逆景波高一班.
問題係, 曼聯逆景波一定多過順景...



提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
呢種人只係糧支問題


普巴出到去有價冇市


[隱藏]
Good deal


拿拿聲續約啦,除左曼聯邊度總有甘大條水魚會出呢個人工


引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-7 05:02 PM 發表
今季好消息特別多,先有C朗回歸,再傳So B續約,加埋普巴留效,正呀
特別係蘇B續約。千大嘅喜訊



吹大左,皇馬唔需要佢,快d續約or 去祖記


合同年踢得好係常識


[隱藏]
高過c7??


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]