• 瀏覽: 9,766
  • 回覆: 47
  • 追帖: 2

二手價,其實只係差一萬到
好多人話實物黑面反而靚啲。
各位又點選擇呢?

精選汽車
是但~近排冇乜人講尼隻

舊,新款真係多舊魚

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-10-7 08:54 PM 發表

是但~近排冇乜人講尼隻
已經不受歡迎

呢排個個講百事多

引用:
原帖由 商界芳香的心事 於 2021-10-7 09:32 PM 發表

已經不受歡迎

呢排個個講百事多
三代的綠水鬼剛推出的時候都劣評如潮,116610LV更曾經在2014-15期間有AD現貨要以八折求售。看來126610LV也要受點考驗。

引用:
原帖由 007lsleo 於 2021-10-7 10:38 PM 發表

三代的綠水鬼剛推出的時候都劣評如潮,116610LV更曾經在2014-15期間有AD現貨要以八折求售。看來126610LV也要受點考驗。
尼到連評論都冇 當透明 尼排煲緊地通百事溫布頓 大口仔~不過煲唔起 D潛水潛哂水

價格反映受歡迎程度😂綠綠同16610lV好啲 ,新綠黑隻綠感覺好幻彩,唔夠實在

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-10-7 10:44 PM 發表

尼到連評論都冇 當透明 尼排煲緊地通百事溫布頓 大口仔~不過煲唔起 D潛水潛哂水
新裝勞力士便是這樣,新錶發表後就沒有什麼期數停産的話題。126610才推出一年,生產年期最少還有9-10年,貸量的討論這幾年內也沒有什麼好研究。加上現在買錶後不帶的人太多,用後感的分享更加缺乏。

漏左一款 "最舊"
3代一齊比較下嘛

有新買新

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-10-7 10:44 PM 發表

勞重有乜好搭。目前搭柵最勁既係overseas,應該差唔多有ICC咁高😂

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2021-10-8 07:21 AM 發表

勞重有乜好搭。目前搭柵最勁既係overseas,應該差唔多有ICC咁高😂
Oversea Fb 錶佬一次show10幾隻出黎,唔出多d力點去貨

我兩只都有,黑面靚d

新。。。不如舊

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2021-10-8 07:21 AM 發表

Overseas果隻有內涵但外表平凡/平實
另外無停秒功能..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]