• 瀏覽: 6,757
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
多謝三星人師兄才有機會進入呢個PP世界,之前淨係認識地通嗱。這次托賴三星人師兄才有機會近距離接觸終極大佬。師兄人面真係好廣,去到AD,管理層都同佢打招呼! 勁啊!

最近見到有其他師兄開箱,想問吓,隻錶咁貴,需求應該冇其他錶咁高,變相係咪應該易啲攞呢?

三星人師兄

大佬情況係咪倒轉咗呢?
無大哥帶小弟入門,小弟仲係玩緊Casio
大大佬唔好再玩小弟了,我跟你後面執你尾的😜
無論如何,恭喜大佬入手新玩具同第一時間借俾小弟玩😄

呢隻都係小3圈
乜唔係地通拿黎咩?!(講笑)
恭喜師兄入到PP Nautilus 畢業款👍👍
另外,三星人兄的VIP地位,係無容置疑的。

引用:
原帖由 LLB1234 於 2021-10-8 11:33 AM 發表

多謝三星人師兄才有機會進入呢個PP世界,之前淨係認識地通嗱。這次托賴三星人師兄才有機會近距離接觸終極大佬。師兄人面真係好廣,去到AD,管理層都同佢打招呼! 勁啊!

最近見到有其他師兄開箱,想問吓,隻錶咁貴,需求應該冇其他錶咁高,變相係咪應該易啲攞呢?

三星人師兄

依隻靚野。

PP真係做得好過AP好多, AP依家好多MK暴發戶帶

都市傳說 ,入PP AD話識三星人應該至少排到隻Nautilus

恭喜ching 成功挑戰大佬 👏👏👏 呢隻真係終極目標,只可遠觀

恭喜師兄入手5740

三星人已經係我偶像,師兄更是他的大佬,所以師兄你才是我們的終極大佬🙇‍♂️🙇‍♂️

呢啲機會都係唔會屬於我嘅。。。

Congrats

小弟也曾經有幸上手把玩過朋友的5740, 那藍色拼在 5711旁就非常突顯而 5711就偏向灰色。

咁咁多位大佬,可唔可以收埋細佬🙏🏾

引用:
原帖由 Ben3357 於 2021-10-8 07:33 PM 發表

小弟也曾經有幸上手把玩過朋友的5740, 那藍色拼在 5711旁就非常突顯而 5711就偏向灰色。

原來差咁遠

引用:
原帖由 LLB1234 於 2021-10-8 11:33 AM 發表

三星人師兄

隻錶一出我就等到而家….我相信都係無機會!只有為每一位兄弟開心能夠入手心頭好!恭喜🎉

恭喜師兄!白金配藍面萬年曆 無敵

不得了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]