• 瀏覽: 11,996
  • 回覆: 118
  • 追帖: 2
佢嘅演技係咪算係TVB咁多個女星中最勁嗰個?

熱賣及精選
配馬景濤, 簡直無敵~

引用:
原帖由 鬆皮豆沙包 於 2021-10-9 01:24 PM 發表

幾十年來講 當然吾係 但某一兩年 可能係

但佢肯定係亞視最勁果個 唱歌又惦 佢响無線果幾年 有視后選舉 佢肯定攞埋

引用:
原帖由 鬆皮豆沙包 於 2021-10-9 01:24 PM 發表

我記得呀 ... 佢適合演 D認真型女強人角色 ;
同張可頤既野心型女強人有少少唔同 , 但又比陳慧珊果種再剛強 D

引用:
原帖由 派閥政治 於 2021-10-9 04:50 PM 發表

我記得呀 ... 佢適合演 D認真型女強人角色 ;
同張可頤既野心型女強人有少少唔同 , 但又比陳慧珊果種再剛強 D
佢壹號皇庭,馬場大亨,再見亦是老婆,呢三套劇,演繹出專業嘅檢控官,認錢唔認人兼講哂粗口嘅食錢怪,賢良淑德嘅老婆,三種風格都演繹得出神入化

引用:
原帖由 鬆皮豆沙包 於 2021-10-9 04:56 PM 發表

佢壹號皇庭,馬場大亨,再見亦是老婆,呢三套劇,演繹出專業嘅檢控官,認錢唔認人兼講哂粗口嘅食錢怪,賢良淑德嘅老婆,三種風格都演繹得出神入化
但佢既演戲風格都係好認真既人 ...
基本上唔會有風情萬種 , 或者懶係感性  顧影自憐既角色

引用:
原帖由 LittleFat123 於 2021-10-9 03:21 PM 發表

但佢肯定係亞視最勁果個 唱歌又惦 佢响無線果幾年 有視后選舉 佢肯定攞埋
歐陽佩珊、陳秀雯、關泳荷、陳煒, 全部是“亞視之寶”~

無用丫,老公唔生性🤔🤔

引用:
原帖由 鬆皮豆沙包 於 2021-10-9 04:56 PM 發表

不過我唸好少人J 佢 ...

陳秀雯我記得系亞視一姐,喺亞視拍嘅劇很好睇喎

馬場大亨做貪錢婆好入戲

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-9 01:29 PM 發表

配馬景濤, 簡直無敵~
再見艷陽天係ATV

又一個老不死想當年

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-10-9 01:29 PM 發表

配馬景濤, 簡直無敵~
佢地襯到絕!!!!!

主題標籤 #陳秀雯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]