• 瀏覽: 12,717
  • 回覆: 269
  • 追帖: 8
1.閣下如果想算八字或紫微斗數:
  請提供出生年月日時、性別
2.閣下如果想算六壬:
  請提供出生年、性別、並隨心一個數字

熱賣及精選
我係女仔,出生於1985年12月24日,早上10.25
其實一直想轉工,但係send咗履歷表都冇回音。
想轉工係因為工作壓力大,影響咗情緒。 請問有冇機會轉工? 如果有,大概幾月機會大啲?

多謝

師父你好
多謝你一路以來都幫我睇命
睇得好準
如果我想問下下年既事業
1984年3月12日上午11:15 女

你好呀!
我想問下姻緣,1990年,女、數字:7。
謝謝你😊

引用:
原帖由 tstyug 於 2021-10-11 02:24 PM 發表

我係女仔,出生於1985年12月24日,早上10.25
其實一直想轉工,但係send咗履歷表都冇回音。
想轉工係因為工作壓力大,影響咗情緒。 請問有冇機會轉工? 如果有,大概幾月機會大啲?

多謝

你今年應該冇乜嘢轉工機會。你留下反而有可能升職添。
你最快轉工機會在出年,5月尾-6月頭左右

引用:
原帖由 lovelycat123 於 2021-10-11 08:18 PM 發表

師父你好
多謝你一路以來都幫我睇命
睇得好準
如果我想問下下年既事業
1984年3月12日上午11:15 女

你明年工作上有小人,特別係男性。會帶比你工作上很多麻煩。什至災難。這人有機會係新請返來,樣樣都要你照顧住他。

引用:
原帖由 loveweird 於 2021-10-11 08:33 PM 發表

你好呀!
我想問下姻緣,1990年,女、數字:7。
謝謝你😊

如果卦象冇錯的話,小姐現在有一個心儀的對象出現。但擔心他身邊有冇其他女人。
看卦象,你可以去馬的。他現在單身中。你現在去馬,大約下個月,新曆11月,你們兩就可以一齊。

引用:
原帖由 秋天小甩頭 於 2021-10-12 07:54 AM 發表

如果卦象冇錯的話,小姐現在有一個心儀的對象出現。但擔心他身邊有冇其他女人。
看卦象,你可以去馬的。他現在單身中。你現在去馬,大約下個月,新曆11月,你們兩就可以一齊。
🤔 依家冇心儀對象,工作環境亦少有異性。
不過都多謝師傅😊😊
有時都唔知點解咁冇異性緣😅

引用:
原帖由 loveweird 於 2021-10-12 08:08 AM 發表

🤔 依家冇心儀對象,工作環境亦少有異性。
不過都多謝師傅😊😊
有時都唔知點解咁冇異性緣😅
如果從這個說法。可以等到明年。明年有姻緣出現。

麻煩大師算一算
新曆 1988年09 月14 日00:30
男 香港出生
想問事業方面,2019年-現在事業非常不順 本來是從事物流業工作(船務文員) 想轉行 希望大師可以指點一二
1. 我大約什麼時候事業會順利一點(不求升遷 但求順利)
2. 如果想轉行 轉去什麼行業發展會較順利
謝謝大師

引用:
原帖由 秋天小甩頭 於 2021-10-11 12:35 PM 發表

1.閣下如果想算八字或紫微斗數:
  請提供出生年月日時、性別
2.閣下如果想算六壬:
  請提供出生年、性別、並隨心一個數字
秋天師傅你好

我1985年6月2日早上9:15 香港出世(男)
事業咁耐以來都浮浮沉沉。就算老闆上司賞識,真係比好多重要工作我做,我都做得妥妥當當,佢哋都好滿意
但人工福利永遠就要比其他人差

想知我事業 幾時會好轉

謝謝

引用:
原帖由 秋天小甩頭 於 2021-10-12 06:52 AM 發表

你今年應該冇乜嘢轉工機會。你留下反而有可能升職添。
你最快轉工機會在出年,5月尾-6月頭左右
thanks

引用:
原帖由 earthperson 於 2021-10-12 09:20 AM 發表

秋天師傅你好

我1985年6月2日早上9:15 香港出世(男)
事業咁耐以來都浮浮沉沉。就算老闆上司賞識,真係比好多重要工作我做,我都做得妥妥當當,佢哋都好滿意
但人工福利永遠就要比其他人差

想知我事業 幾時會好轉

謝謝
請問你從事何種工作?你上司認同你表現,而你跟同事關係一般,水溝油?

引用:
原帖由 水佬發現水彬 於 2021-10-12 11:55 AM 發表

請問你從事何種工作?你上司認同你表現,而你跟同事關係一般,水溝油?
我做建造業既
以前同上司,同事相處都好好
係個別1位同事,同全部同事都唔岩既對我特別有鬥爭心態

而家就剛轉左工兩個月左右,暫時同同事都相處幾好,不過因為架構重組,我準備要調team....

秋天師傅你好
我1974年12月22日 03:45 香港出世(男)
事業咁耐以來都浮浮沉沉。失而家業,幾時有運行
想知我事業,其他運程 謝謝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]