• 瀏覽: 6,691
  • 回覆: 58
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20211011/bkn-20211011170027724-1011_00882_001.html

紐卡素獲沙特阿拉伯財團入主後,銳意成為「新巴黎聖日耳門」,近日關於佢哋買人嘅傳聞瘋湧出現,英國《每日鏡報》就爆料,指紐卡素準備1月先喺英超掃貨,希望用「即食兵」提升球隊成績,目標直指曼聯4位後備連格、安東尼馬迪爾、雲迪碧克同艾歷拜利。

連格嘅級數上季喺韋斯咸已得到印證,佢同曼聯只係得番唔夠1年合約,無疑係提升戰鬥力嘅最佳選擇;法國前鋒安東尼馬迪爾同荷蘭中場雲迪碧克都係國腳級球星,不過2人明顯唔喺蘇斯克查計劃之內,一早有傳2人會喺1月尋求轉會,紐卡素出手成事機會唔細。至於艾歷拜利喺曼聯同樣冇運行,佢只係球會嘅第4號中堅,蘇斯克查多數會同意放人。

紐卡素應該不會做水魚,如果價平…魔佬就可能會買一二件。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
會唔會揾摩連奴教紐卡素

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2021-10-11 08:12 PM 發表

會唔會揾摩連奴教紐卡素
覺得干地都幾有機會

尼幾件即食兵,
實力咪同紐記本身個d差唔多,
點提升實力呀

當日王儲想買MU,開價40億,所以拉倒。
證明王儲有錯得嚟唔係水魚囉。

找卡素變成新一代水魚?

4個除咗荷蘭仔未見底外,全部去到盡都系2班頭一班尾,一定唔會平,護級就得,爭前7就差的,去德國shopping重好啦!

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-11 09:04 PM 發表

找卡素變成新一代水魚?
3200億唔志在啦

引用:
原帖由 fhhfgjhh 於 2021-10-11 08:12 PM 發表

會唔會揾摩連奴教紐卡素
未必啦
摩連奴唔擅長教護級球隊

引用:
原帖由 samobatt99 於 2021-10-11 09:09 PM 發表

3200億唔志在啦
就係佢地有咁多錢
仲買呢堆 籮底橙?仲要曼聯都唔想要

有錢都玩top model,仲點會玩d 人地玩殘曬嘅二三線姐仔🤣

有大水魚游緊黎嘞

引用:

會唔會揾摩連奴教紐卡素
想,可惜摩佬正在享受一人話事的球隊,無空回來。

咁有錢走去買人地後備?

幫水魚曼出倉咁幫手??

提示:支持鍵盤翻頁左 右