• 瀏覽: 3,473
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
呢隻係我繼第一買嘅錶cartier 第2嘅rolex 第3就係breguet了

見笑了🙏🏻

精選汽車
引用:
原帖由 elsayin_927 於 2021-10-11 08:12 PM 發表

呢隻係我繼第一買嘅錶cartier 第2嘅rolex 第3就係breguet了12749258
見笑了🙏🏻
雞蛋形,好特別!

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2021-10-11 09:41 PM 發表

雞蛋形,好特別!
應該無咁易撞錶

引用:
原帖由 elsayin_927 於 2021-10-11 09:41 PM 發表

應該無咁易撞錶
冇乜人買寶璣,我覺得佢係跑車中嘅Aston Martin😁

Tradition系列都好正,錶面同錶底都有好多組件欣賞。我youtube睇過佢啲陀飛輪系列,個錶底靚到不得了,特別係個半圓形自動上鍊陀,個巨型“B”字雕到勁靚

附件

Screenshot_20211011-214325_Samsung Internet.jpg(100.18 KB)

2021-10-11 09:54 PM

Screenshot_20211011-214325_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2021-10-11 09:54 PM 發表

Tradition系列都好正,錶面同錶底都有好多組件欣賞。我youtube睇過佢啲陀飛輪系列,個錶底靚到不得了,特別係個半圓形自動上鍊陀,個巨型“B”字雕到勁靚
Tradition 好靚 係賣精細手工

引用:
原帖由 elsayin_927 於 2021-10-11 09:55 PM 發表

Tradition 好靚 係賣精細手工
😍😍😍😍😍

附件

Screenshot_20211011-220046_Samsung Internet.jpg(130.89 KB)

2021-10-11 10:02 PM

Screenshot_20211011-220046_Samsung Internet.jpg

寶璣錶,好靚👍👍

豬圓玉潤

款Breguet寶璣女王錶真係超靚。我好欣賞戴Breguet嘅人士,覺得佢哋好有品味。

引用:
原帖由 LikeWhoo 於 2021-10-12 05:10 PM 發表

款Breguet寶璣女王錶真係超靚。我好欣賞戴Breguet嘅人士,覺得佢哋好有品味。
過譽了 我好欣賞寶磯嘅內涵 同埋佢嘅優雅

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2021-10-11 10:02 PM 發表

😍😍😍😍😍
不得了 很美 佢實在undervalue了

引用:
原帖由 elsayin_927 於 2021-10-12 05:12 PM 發表

不得了 很美 佢實在undervalue了
感覺上買朗格嘅人多過寶璣,但我覺得寶璣錶面靚過朗格好多。同埋用錶的較時間係寶璣發明,未有錶的出現之前,係打開塊膠面直接用手指撥時針分針

至於計時款嘅錶的start / stop 同埋歸零掣設計,係由百年靈創造

中國內地Breguet頗受富人歡迎。
未來有一天我也希望買款Breguet女王錶給我的女人。

引用:
原帖由 elsayin_927 於 2021-10-11 08:12 PM 發表

呢隻係我繼第一買嘅錶cartier 第2嘅rolex 第3就係breguet了
見笑了🙏🏻
Breguet隨便入去買都有75折至少

引用:
原帖由 photosynthesis 於 2021-10-11 09:54 PM 發表

其實我唔明,個品牌有咁既歷史,但係今日地位不及AP PP,皇后我見一街係貨,仲有七五折至少,二手巿場可能仲平多幾個開,係咪代表佢末落呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]