• 瀏覽: 8,293
  • 回覆: 36
以保值首要,款式次之黎講,Deep sea ,Submariner, Yachtmaster & GMT 邊樣好呢?

精選汽車
濳水款較保值值錢D

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-12 12:48 PM 發表

濳水款較保值值錢D
明白。

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2021-10-12 12:42 PM 發表

以保值首要,款式次之黎講,Deep sea ,Submariner, Yachtmaster & GMT 邊樣好呢?
點解冇地通

建議先考慮買唔買到既問題,如果係炒價買,保值能力會下降因已price in咗。

百事,紅貓地通,但你入到貨咩

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-12 12:48 發表

濳水款較保值值錢D
超過3k嘅錶你都冇一隻,節儉d喇

引用:
原帖由 Talk.Man 於 2021-10-12 12:42 PM 發表

保值!買黃金 la

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2021-10-12 03:37 PM 發表

保值!買黃金 la
黃金升得慢過熊貓喎

如保值投資既話買美股,同幣啦

想保值??
心目中揸幾耐貨先??

Deep Sea其實唔多靚,太大隻唔夠精緻

當你炒價入已經輸錢啦,仲保咩值吖!
你有本事可以在AD正價攞到是但一隻運動款而又唔駛食骨的話就唔只保值呀,仲升值呀!

我在東X錶行識人,佢都講到明就算幾老友,骨一定要食到足,只係友情一定幫我排到隻Batman返來

不如你去收表佬問下咁多隻二手價收幾多先啦!!
保值!只有直尺先保直!

引用:
原帖由 Superok8888 於 2021-10-12 07:40 PM 發表

當你炒價入已經輸錢啦,仲保咩值吖!
你有本事可以在AD正價攞到是但一隻運動款而又唔駛食骨的話就唔只保值呀,仲升值呀!

我在東X錶行識人,佢都講到明就算幾老友,骨一定要食到足,只係友情一定幫我排到隻Batman返來
咁又唔一定,我都係食炒買白地

當初15蚊買白地 都比人笑傻仔on9仔。。
都冇諗過會再升,點知。。。

期望繼續上到3x

引用:
原帖由 明日的富豪 於 2021-10-12 07:17 PM 發表

Deep Sea其實唔多靚,太大隻唔夠精緻
勞力士既套路係,嘩太大隻,又貴又唔抵買,點知卻是因為需求唔大而最終決定將佢停產,然後由於絕版兼消失於市場,人們又重新燃起了對深潛既思念。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]