• 瀏覽: 2,135
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
資料來源

好似要打整兩針疫苗先可以。

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2021-10-12 08:07 PM 發表

好似要打整兩針疫苗先可以。
但現在證明左打左兩針都會受感染喎! 現在香港都要病毒共存呀?

要打齊兩針加安心出行估計私人健身室好難跟

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2021-10-13 03:04 AM 發表

TVB
太好了 終於可以唔洗比人投訴跑步既時候口罩帶得唔好

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2021-10-12 06:03 PM 發表

估計私人公司要繼續帶
戴口罩其實,已經系一件,共識嘅事,邊個都驚,唔驚嘅可以唔戴。

引用:
原帖由 萬家懷舊的名錶 於 2021-10-12 06:03 PM 發表

估計私人公司要繼續帶
我哋仲系為自己着想嘅話,我建議仲系戴上。

引用:
原帖由 核心強勁的希望 於 2021-10-13 02:18 PM 發表

我哋仲系為自己着想嘅話,我建議仲系戴上。
好在係康文喎駛帶者! 唔關我事!

私人gym room暗地內已經拉低口罩操啦

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-13 02:23 PM 發表

好在係康文喎駛帶者! 唔關我事!
嗯,對自己負責,也系對其他人負責。

引用:
原帖由 核心強勁的希望 於 2021-10-13 02:35 PM 發表

嗯,對自己負責,也系對其他人負責。
其實帶口罩做運動真係咁難? 始終健身室器械係共用 好多人出入 又係密閉空間 而且好難知有無帶菌者在身邊 保障大家身體健康 不建議唔駛帶口罩囉 戶外運動唔帶口罩還可接受!

引用:
原帖由 spike 於 2021-10-13 03:12 PM 發表

其實帶口罩做運動真係咁難? 始終健身室器械係共用 好多人出入 又係密閉空間 而且好難知有無帶菌者在身邊 保障大家身體健康 不建議唔駛帶口罩囉 戶外運動唔帶口罩還可接受!
如果系做劇烈嘅運動和喺家中嘅話,應情況而定,喺做好消毒嘅情況下,可以唔使戴。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]