• 瀏覽: 9,089
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
早幾天獅子山走了,不少朋友們都希望「風繼續吹」,甚至是「風再起時」,我反而是「讓一切隨風」,結果今日又來圓規8號風,沒想到十月仍然是「風的季節」,4、5點左右上班人紛紛成為「風中趕路人」,避免人擠我就選擇晚一點回家,乾脆假裝成「捕風的漢子」。然後,⋯⋯

⋯⋯哈哈,裝潚灑的代價就是「一幽風飛散髪披肩」,還有就是我這PP初哥早點回家玩玩錶。😘

congratulations 🎊

congrats

Congrats! 

引用:
原帖由 郭肥包 於 2021-10-12 06:48 PM 發表

早幾天獅子山走了,不少朋友們都希望「風繼續吹」,甚至是「風再起時」,我反而是「讓一切隨風」,結果今日又來圓規8號風,沒想到十月仍然是「風的季節」,4、5點左右上班人紛紛成為「風中趕路人」,避免人擠我就選擇晚一點回家,乾脆假裝成「捕風的漢子」。然後,⋯⋯

⋯⋯哈哈,裝潚灑的代價就是「一幽風飛散髪披肩」,還有就是我這PP初哥早點回家玩玩錶。😘

有錢買不到的好東西

師兄呢條帶好靚,係邊買?😍

恭喜師兄又入到好錶,隻5212好靚。

謝謝樓上各位師兄🙏

引用:
原帖由 koalawatch 於 2021-10-12 08:57 PM 發表

師兄呢條帶好靚,係邊買?😍
中環威靈頓街呀😄

Nice

引用:
原帖由 @PICO@ 於 2021-10-12 08:56 PM 發表

有錢買不到的好東西
謝謝PICO師兄美言!🙏

不過,PP Calatrava 的首隻鋼殼,加上巿場上較少的weekly calendar, 本人還是比較感恩的。🙏

Nice

引用:
原帖由 郭肥包 於 2021-10-12 10:37 PM 發表

中環威靈頓街呀😄
Thanks🙏🏼

引用:
原帖由 郭肥包 於 2021-10-12 06:48 PM 發表

依隻靚野,佢最正係個字體直接係用設計師果手字

這隻5212A好靚,睇到我心郁郁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]