• 瀏覽: 46,554
  • 回覆: 181
  • 追帖: 2
+25
佢個仔有D似八戒

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-10-13 06:08 AM 發表
佢有米,相映麥包就窮
嘩!冇得比呀

其實真係唔覺得黎耀祥演技有幾好!

引用:
原帖由 gba2006 於 2021-10-13 06:21 AM 發表
“在香港的豪宅賣了出去,賣價高達1350萬元,總共賺了793萬”
即係原價500萬左右,香港豪宅咁平?
其實而家冇三千萬都唔算

無線咁高人工架咩?

引用:
原帖由 進擊的老闆 於 2021-10-13 06:11 AM 發表
老豆搵到錢當然比好生活給自己屋企人啦。葡萄人,不如想辦法令自己升值搵多啲錢啦
係呀,有錢人生仔當寵物有乜錯喎

個仔驗吓DNA好的有可能不是他生。

引用:
原帖由 kkwgm 於 2021-10-13 09:31 AM 發表
其實我都想返大陸住,衣家上邊生活仲好過香港
疫情後就可以。

唔怕得罪講,呢個哥仔生相似"岩岩蠶蠶",奉勸他行善積福.🤔

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-10-12 10:45 PM 發表
近日,香港影星黎耀祥的妻子樑耀蓮在社交平臺上晒出一家三口的全家福為兒子慶生,還參與了網路上逆襲變裝照的挑戰,並配文稱“生日快樂,身體健康,開開心心。”最開始的照片是夫妻倆年輕時期兒子幼時的照片,能看出青澀的年代感,黎耀祥夫妻倆同樣注視著鏡頭,表情都很開心幸福,而兒子黎正橋也望著鏡頭,小小的他十分呆萌乖巧。而現在的合影中,黎耀祥和樑耀蓮分別站在兒子黎正橋的身後,看起來一家人和樂融融。

https://storage.inewsdb.com/4ee751c6b96d29a13c503d50c0274ede.jpg ...
佢自己每個月洗到幾多,每個月比20萬零用個仔?  過去讀書定歎世界,真係害死佢

引用:
原帖由 日日新聞 於 2021-10-12 10:45 PM 發表
近日,香港影星黎耀祥的妻子樑耀蓮在社交平臺上晒出一家三口的全家福為兒子慶生,還參與了網路上逆襲變裝照的挑戰,並配文稱“生日快樂,身體健康,開開心心。”最開始的照片是夫妻倆年輕時期兒子幼時的照片,能看出青澀的年代感,黎耀祥夫妻倆同樣注視著鏡頭,表情都很開心幸福,而兒子黎正橋也望著鏡頭,小小的他十分呆萌乖巧。而現在的合影中,黎耀祥和樑耀蓮分別站在兒子黎正橋的身後,看起來一家人和樂融融。

https://storage.inewsdb.com/4ee751c6b96d29a13c503d50c0274ede.jpg ...
佢應該俾個仔剛剛夠留學嘅使費,好似我咁俾個仔留學倫敦大學,學費每年GBP1.8萬,生活費也是GBP1.8萬,如果要花費多D, 佢要做兼職自己揾。我也有自己公司和頗多資產,但畢業後佢去打工,學下嘢先,否則只有敗家。

其實好小事啫,都唔算係敗家仔,得閒揸下跑車溝下女洗得幾多錢?真正敗家仔應該好似鋪王波叔個仔咁,自己冇料又要學人做生意搞大佢,結果搞到周身債要變賣家族資產!

有個咁嘅老豆真係好

明明事業低谷, 卻充大頭鬼。

引用:
原帖由 天靖 於 2021-10-13 05:00 AM 發表
阿仔個相,咸濕又奸,又反骨
花盡老豆錢
老朱晚年可能極悲悽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]