• 瀏覽: 2,385
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
其實美版係咪多數都支援中文,香港好少有的買xbox game

熱賣及精選
引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-10-12 11:56 PM 發表

其實美版係咪多數都支援中文,香港好少有的買xbox game
我買刺客美版係有中文字,反而唔知歐版有冇

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-10-12 11:56 PM 發表

你買阿根廷板都有中文啦,何況美板,不過你買前要睇下隻game 有冇支援中文

引用:
原帖由 jelly 於 2021-10-13 08:41 AM 發表

你買阿根廷板都有中文啦,何況美板,不過你買前要睇下隻game 有冇支援中文
亞馬遜果度睇唔到,冇寫

引用:
原帖由 kai_hayato 於 2021-10-13 02:20 AM 發表

我買刺客美版係有中文字,反而唔知歐版有冇
我刺客都係美版,好似冇出行

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-10-13 10:02 AM 發表

亞馬遜果度睇唔到,冇寫
你去xbox store 度睇,咪有講囉

引用:
原帖由 jelly 於 2021-10-13 10:03 AM 發表

你去xbox store 度睇,咪有講囉
入左Xbox us果度睇支援中文

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-10-13 10:40 AM 發表

入左Xbox us果度睇支援中文
咁快啲買啦

引用:
原帖由 jelly 於 2021-10-13 10:41 AM 發表

咁快啲買啦
港版fh5冇消息,都唔知出唔出,考慮緊訂唔訂美版,依家xbox係咪放棄香港市場

Tb買game都真係幾平。。。可以一試
,我都買左隻TOA😛
之前都係amazon買game ,見到TB後,真係平一截。。。CLS

引用:
原帖由 默默忍受 於 2021-10-13 11:05 AM 發表

港版fh5冇消息,都唔知出唔出,考慮緊訂唔訂美版,依家xbox係咪放棄香港市場
你好趕

引用:
原帖由 shingo18 於 2021-10-13 11:10 AM 發表

Tb買game都真係幾平。。。可以一試
,我都買左隻TOA😛
之前都係amazon買game ,見到TB後,真係平一截。。。CLS
佢要買實體,淘寶幫佢吾到

引用:
原帖由 jelly 於 2021-10-13 12:13 PM 發表

佢要買實體,淘寶幫佢吾到
有愛咪買實體

開始實體都無特別。。得個盒,以前就真係儲實體,日系個啲先正,依實日系都係得隻碟。。。。

引用:
原帖由 shingo18 於 2021/10/13 17:40 發表

開始實體都無特別。。得個盒,以前就真係儲實體,日系個啲先正,依實日系都係得隻碟。。。。
如果售價差不多, 還是儲實體.
但是價格相差很大的就會買數碼版本打爆機算了.
當然,有些是心頭好就可能兩個版本都買齊(例如, Microsoft Flight Simulator)

主題標籤 #xbox
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]