• 瀏覽: 2,931
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
本主題由 TwelfthLane 於 2021-10-17 12:30 AM 關閉
唔洗再去垃圾吊腳既megabox,
直去荃灣donki,
九巴準備發惡夢。

熱賣及精選
又平日一線,假日另一線

引用:
原帖由 pycicamn 於 2021-10-13 05:39 PM 發表

又平日一線,假日另一線
飛起megabox,引晒九龍東包括蘋黃大仙區100萬人去荃灣消費,習慣左無人再記得吊腳megabox

荃灣又開條線,食埋九龍東剩低既消費群,290系已經食左不少,
咁搞法megabox無晒定企,
33B兜入去megabox啦

叫 33B 幫手宣傳吓“ _ 安” 壽司專線,包多人搭

引用:
原帖由 擒高擒低靠腰力2 於 2021-10-13 05:01 PM 發表

唔洗再去垃圾吊腳既megabox,
直去荃灣donki,
九巴準備發惡夢。
尖沙咀同將軍澳都有Donki, 做乜要走去荃灣?

引用:
原帖由 ame3738 於 2021-10-13 11:52 PM 發表

荃灣Donki全港最大,而且有全球第一間迴轉壽司

又平日一線

又平日一線

33非繁25-30,33B非繁30,相信都難以撼動大上大落嘅40嘅地位。

引用:
原帖由 ame3738 於 2021-10-13 11:52 PM 發表

Donki依家係鬥大間,誰大誰惡誰正確

33B/40應交換荃灣區巴總。同埋33B可轉星期一至六上繁往荃灣及下繁往東九,非繁雙向,假日全日雙向服務。33削至星期一至六上繁往觀碼及下繁往麗城服務。33/B一齊縮去觀碼,40/A/X42C/259D/62X拉去油塘,加經鯉魚門,高超道,碧雲道,連德道,安田街,啟田道,油塘道及麗港城總站。

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-10-14 07:03 AM 發表

唔計壽司部,屯門店最大。

引用:
原帖由 廢青遠離我 於 2021-10-14 07:03 AM 發表

唔計壽司部,屯門店最大。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]