• 瀏覽: 4,553
  • 回覆: 18
新出!

附件

Screenshot_20211013_194711_com.android.chrome.jpg(73.92 KB)

2021-10-13 07:48 PM

精選汽車
Limited edition, so it is not for most of the people!

引用:
原帖由 kinwaing 於 2021-10-13 09:37 PM 發表

Limited edition, so it is not for most of the people!
Yes, I think so.
但隻錶幾靚!

引用:
原帖由 怒火中佬 於 2021-10-13 10:33 PM 發表

Yes, I think so.
但隻錶幾靚!
錶面有番紋路非常好

發佈前已經全部賣晒🚀

呢隻靚呀, 實物個dial好有質感

引用:
原帖由 now 於 2021-10-14 12:38 PM 發表

呢隻靚呀, 實物個dial好有質感
有現貨睇?

引用:
原帖由 怒火中佬 於 2021-10-14 04:07 PM 發表

有現貨睇?
都話發怖前已經比啲VIP訂晒囉

引用:
原帖由 怒火中佬 於 2021-10-14 04:07 PM 發表

有現貨睇?
之前btq有prototype

唔好話買 睇都睇唔到真錶

麻麻地

三個圈

講真

地通拿比例最正宗

我比較喜歡dual time。

勞只係多人識知值小小錢,買嘅係個牌,
唔係錶,

引用:
原帖由 ken666 於 2021-10-23 06:29 PM 發表

我比較喜歡dual time。
Dual time真的形,現在只好排黑面dual time. 有師兄知唔大約要排多少個月嗎?

引用:
原帖由 kinwaing 於 2021-11-6 01:21 PM 發表

Dual time真的形,現在只好排黑面dual time. 有師兄知唔大約要排多少個月嗎?
聽講就先排,等BT有quota會通知排隊客人落去俾訂金再等,收訂時應該會有大約到貨時間通知。我估計收訂後至少都6個月吧,師兄有興趣落去Bt問下,應該會有最新資訊。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]