• 瀏覽: 5,824
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
日期: 14/10/2021
活動: 《男神廚房》拜神
嘉賓: 鄭裕玲、王菀之、何廣沛、張敬軒、
          陳家樂、張振朗、李子熙、湯怡、
          胡定欣、陳聖瑜、關楓馨、葉靖儀、
          陳曉樺、楊國基。

熱賣及精選
有軒仔。

又翻炒d 幾十年前既野, tvb家陣係咪搭錯時光機返左00年代,
重拍當年已經係老土C奶劇十月初五的月光都晤夠
要5要拍咩百萬富婆, 超級無敵女獎門, 美婆廚房再翻炒

引用:
原帖由 dariel 於 2021-10-14 12:57 AM 發表

日期: 14/10/2021
活動: 《男神廚房》拜神
嘉賓: 鄭裕玲、王菀之、何廣沛、張敬軒、
          陳家樂、張振朗、李子熙、湯怡、
          胡定欣、陳聖瑜、關楓馨、葉靖儀、
          陳曉樺、楊國基。
諗起把🐥 聲, 就毛管戙!

引用:
原帖由 41f4 於 2021-10-14 08:30 AM 發表

有軒仔。
係支持IVANA 咁解

所謂創作總監原來就係貫徹食老本嘅作風

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2021-10-14 09:10 AM 發表

又翻炒d 幾十年前既野, tvb家陣係咪搭錯時光機返左00年代,
應該類似呢啲內地節目

到時會留意下

王苑之都唔錯,應該幾攪笑。

起碼可以笑下,開心下
雖然食老本,但都不錯

期待

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2021-10-14 09:10 AM 發表

電影都翻炒又翻炒,古生拍嘅電影好有新意? 字母風暴拍左幾多輯? 反貪都翻炒5次,掃毒又3次
成班電影人咪又老化,古天樂、劉德華、梁潮偉、劉青雲、吳鎮宇、張家輝、吳君如毛舜筠,全部50+/60+

引用:
原帖由 Ah_luk 於 2021-10-14 07:25 PM 發表

電影都翻炒又翻炒,古生拍嘅電影好有新意? 字母風暴拍左幾多輯? 反貪都翻炒5次,掃毒又3次
成班電影人咪又老化,古天樂、劉德華、梁潮偉、劉青雲、吳鎮宇、張家輝、吳君如、毛舜筠,全部50+/60+
能夠做到助手已經好好

引用:
原帖由 日本天皇 於 2021-10-14 09:14 PM 發表

能夠做到助手已經好好
我是他的fans,真金白銀支持他們作品,但都不敢再大想頭

鄭dodo同班曱甴咁熟,遲d會唔會又請幾隻上黎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]