• 瀏覽: 3,086
  • 回覆: 82
在葡萄牙5-0戰勝盧森堡的比賽中,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)又一次上演了帽子戲法。他打破了多項紀錄,就是一台紀錄收割機。

C.朗拿度的隊友般奴費南迪斯(Bruno Fernandes)稱:「C.朗拿度曾說過是紀錄在追逐他,而不是他在追逐紀錄。他並沒有特別在意數據,他只是每一天刻苦的訓練,一切看上去都是水到渠成的事情。實際上,沒有一個入球是容易的,你需要站在正確的位置,並完成終結。有人會失敗,但C.朗拿度永遠不會。」

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13677945/1/20211013

沒有一個入球是容易的,你需要站在正確的位置,並完成終結。有人會失敗,但C朗永遠不會。

講得啱

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
熱賣及精選
引用:
原帖由 19西蒙 於 2021-10-14 10:24 AM 發表

@XaviSimons 梅西叫你快啲入來抨擊b費呀
玩具
C朗唔係刷數據
但梅西靠晒南美無骨魚腩刷數據

努力呢樣野阿朗真係無得輸
將勤補拙,永遠都係岩
既然天份同技術都差少少,勤力搭夠,佢得到嘅嘢係應該嘅

低讚 👍👍否則現在應該係1-6 或 2-6 而不是現在的5-6 c朗好波😆😆👍

牙朗的確好努力,追到5:6幾叻仔
不過可能上年食唔夠雞胸,金球獎除時三甲不入,希望會今年努力d

犀利

老退到咁
唔係為咗刷數據
友賽卡塔爾,對冇骨魚腩盧森堡
好心就休息吓啦

引用:
原帖由 善意和理解 於 2021-10-14 12:14 PM 發表

努力呢樣野阿朗真係無得輸
將勤補拙,永遠都係岩
既然天份同技術都差少少,勤力搭夠,佢得到嘅嘢係應該嘅
未來球王麥巴比同夏蘭特都係靠勤力
靠天份同技術嘅連加特做到球王未

皇迷祖迷唔係咁講呢

C朗咁刻苦都係5:6
一生遺憾追唔到,以佢好勝性格,隨時踢到40年年食魚腩刷到二百球

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-10-14 12:56 PM 發表

未來球王麥巴比同夏蘭特都係靠勤力
靠天份同技術嘅連加特做到球王未
所以你所講嘅都唔係球王
至於連加特只有你一個認為有天份,從來都係垃圾

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-14 01:06 PM 發表

一生遺憾追唔到,以佢好勝性格,隨時踢到40年年食魚腩刷到二百球
為刷數據而踢
踢到50+都得啦

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-14 12:26 PM 發表

老退到咁
唔係為咗刷數據
友賽卡塔爾,對冇骨魚腩盧森堡
好心就休息吓啦
C朗仲踢緊第1聯賽
老退個D踢緊第6聯賽法甲

引用:
原帖由 messissem 於 2021-10-14 01:06 PM 發表

16:6喇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]