• 瀏覽: 17,765
  • 回覆: 20
睇完squid game netflix推左好多類似的劇/電影 大部分都係日本的

有無人睇左呢套? 真人版

熱賣及精選
動畫版好睇好多,真人版係為左睇濱邊美波😅

睇咗第一輯
要受到超誇張漫畫式表情同咆哮式表達

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-10-14 02:11 PM 發表

睇完squid game netflix推左好多類似的劇/電影 大部分都係日本的

都係睇完魷魚搵戲睇。 呢齣都算節奏明快唔悶,用誇張手法表達角色的內心世界,好有娛樂性。
但搵似魷魚題材的,會推介今際之國

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-10-14 10:23 PM 發表

睇咗第一輯
要受到超誇張漫畫式表情同咆哮式表達
真人版嗰個男主角真係...........................好撚嘈 好想打7佢

引用:
原帖由 armking96 於 2021-10-16 10:05 AM 發表

真人版嗰個男主角真係...........................好撚嘈 好想打7佢
煩膠一個.

我都係為睇條女多

引用:
原帖由 隔離老周 於 2021-10-16 11:21 AM 發表

我都係為睇條女多
只能講係青春, 說不上靚.
女主估唔到係00後, 可能係劇中要成日好誇張的表情關係...

引用:
原帖由 armking96 於 2021-10-16 10:05 AM 發表

超煩
不過都幾靚仔

但呢套主要係睇女

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-10-16 12:29 PM 發表

只能講係青春, 說不上靚.
女主估唔到係00後, 可能係劇中要成日好誇張的表情關係...
其實我睇佢既原因都係有啲年青新面孔,劇情又夠9, 無咁沉重既感覺。
呢幾年睇得太多比較少黑暗層面既劇。

睇左,覺得都幾好睇,就未睇過動畫版

https://www.youtube.com/watch?v=hR4LKpPp1vc

netflix 無電影版, 唯有睇解說

動畫好睇好多

睇咗,覺得唔錯,表情夠誇張

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2021-10-14 02:11 PM 發表

睇左動畫版only

主題標籤 #netflix
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]