• 瀏覽: 5,190
  • 回覆: 88
https://sports.now.com/home/news/details?id=34819247841

【Now Sports】據英國傳媒報道,如果紐卡素邀請李斯特城主帥羅渣士過檔,對方會拒絕,寧願等待哥迪奧拿下季與曼城完約後,接掌藍月亮。沙特阿拉伯財團入主紐卡素後,辭退布魯士在即,而羅渣士(Brendan Rodgers)是新帥候選人之一,但英媒就指,這位李城主帥不會接受喜鵲的邀請,原因是他想繼續帶領李城,並且在2023年夏天時,填補哥迪奧拿離開後的空缺,成為藍月亮的新帥。

羅渣士對紐卡素興趣不大的其中一個原因,據聞是他的妻子不想搬去英格蘭東北部居住,如果要她揀,寧願去曼徹斯特,因此羅渣士會留守李城,靜待曼城的召喚。

事實上,曼城不止一次對羅渣士感興趣。早在2009年文仙尼上任時,球會就考慮過邀請他任助教,惟他及後決定執教史雲斯;13年文仙尼下台,球會也將他列入選帥名單中,惟後來選擇了「工程師」柏歷堅尼,放棄當時在利物浦領軍的這位北愛爾蘭籍領隊。

選曼城好過紐卡素,人腳也會穩定一些。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
聰明! 通常金錢球隊第一個領隊都係一兩年貨
仔,球隊開始上軌道就會起飛腳換人。

人哋有叫佢咩?

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-14 04:57 PM 發表

https://sports.now.com/home/news/details?id=34819247841

https://images-sports.now.com/sport/news/1/841/34819247841/34827838813_600x399.jpg

【Now Sports】據英國傳媒報道,如果紐卡素邀請李斯特城主帥羅渣士過檔,對方會拒絕,寧願等待哥迪奧拿下季 ...
去亞軍城油王沒大要求

引用:
原帖由 33444433 於 2021-10-14 05:45 PM 發表

去亞軍城油王沒大要求
組軍咁多年,就算是爛船也有三分釘。
好過新船下水試風浪。

引用:
原帖由 phmo 於 2021-10-14 05:37 PM 發表

人哋有叫佢咩?
表明終於曼城,等多季都冇乜所謂。

羅渣士現在年薪己經過千萬鎊,屬於高薪教練,佢有李城己打好基礎,穩穩定定順順利利,冇必要為揾多二三百萬去轉球會!

引用:
原帖由 anish01 於 2021-10-14 05:58 PM 發表

羅渣士現在年薪己經過千萬鎊,屬於高薪教練,佢有李城己打好基礎,穩穩定定順順利利,冇必要為揾多二三百萬去轉球會!
曼城與他已經有共識,哥帥約滿就是他頂上。

佢英超最叻拎個足總盃,唔算係名帥,我唔係幾信曼城會揾佢。揾佢,成隊波即刻down咗 grade。比得起錢,肯買好球員,市埸上亦有好多有戰績嘅主帥可揀。

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-10-14 06:47 PM 發表

佢英超最叻拎個足總盃,唔算係名帥,我唔係幾信曼城會揾佢。揾佢,成隊波即刻down咗 grade。比得起錢,肯買好球員,市埸上亦有好多有戰績嘅主帥可揀。
李斯特城
英格蘭足總盃冠軍:2020-21賽季
英格蘭社區盾冠軍:2021年

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-14 06:03 PM 發表

真係?
幾時有傳過?佢級數似乎差少少

引用:
原帖由 kenken747 於 2021-10-14 06:47 PM 發表

同感

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-14 07:04 PM 發表

李斯特城
英格蘭足總盃冠軍:2020-21賽季
英格蘭社區盾冠軍:2021年
呢啲級數,正常曼城無興趣

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-10-14 06:03 PM 發表

哥帥又敗走曼城

引用:

曼城繼續用九搓同永續蘇B一樣,敗走拜仁,人地巧快重奪歐冠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]