• 瀏覽: 1,071
  • 回覆: 6
  • 追帖: 1
如題,係要先驗證前事再預測後事嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 小妮子 於 2021-10-14 05:22 PM 發表

如題,係要先驗證前事再預測後事嗎?
路過一提:
- 當然要: 先對盤!!
- 前之 人事準確, 後才會應驗!!??

森淼

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-10-15 03:45 PM 發表

路過一提:
- 當然要: 先對盤!!
- 前之 人事準確, 後才會應驗!!??

森淼
點對,我唔知自己幾點出世喎

只知大約係夜晚, 我知揾人對盤好貴

我想自己對左先, 醫院巳問n年前揾唔到

引用:
原帖由 真灰大樹 於 2021-10-18 11:31 PM 發表

點對,我唔知自己幾點出世喎

只知大約係夜晚, 我知揾人對盤好貴

我想自己對左先, 醫院巳問n年前揾唔到
[ 論 日腳 ]

- 如果要問: 出生時辰(即 時柱)....
- 可以用 日元(日主) 之"過去/現在" 之人事....推算出來!!
例如可以用: 日元童年時出外讀書 / 日元買樓搬遷 / 日元女命 之懷孕年 等等....

森淼
19-10-2021

引用:
原帖由 14森淼 於 2021-10-19 10:35 AM 發表

[ 論 日腳 ]

- 如果要問: 出生時辰(即 時柱)....
- 可以用 日元(日主) 之"過去/現在" 之人事....推算出來!!
例如可以用: 日元童年時出外讀書 / 日元買樓搬遷 / 日元女命 之懷孕年 等等....

森淼
19-10-2021
聽聞咁對法好花時間, 我有咩辦法自己對到出黎

有無軟件可以做

沒有這種軟件的.

要對盤, 其實可先排年月日柱, 然後可以列出哪一年出現哪些大事等等.

比如在哪一年拍拖, 結婚, 分手, 有疾病, 或者中六合彩, 有奬金, 工作突然很順利之類的.  類似這種重要的事情.

引用:
原帖由 真灰大樹 於 2021-10-19 01:45 PM 發表

有無軟件可以做
答:
- 對!
- 可以 找執業師傅!

有無軟件可以做
- 冇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]