• 瀏覽: 7,121
  • 回覆: 70
本主題由 Fred33 於 2021-10-23 08:49 PM 移動
其實唔知關唔關我氣場事 如果唔係 請大家多多指教 今日黎左超多人 但同事話我未黎之前得小貓三四隻 之前去返另一份工又係咁 同事開盤估我落場一定多人 點知又真係比佢估中 我身上有住啲咩神奇力量 有冇人可以解答一下

熱賣及精選
同事話我有特別既磁場 但我唔覺 有人既地方就有人 只係多與少既問題

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-14 11:26 PM 發表

其實唔知關唔關我氣場事 如果唔係 請大家多多指教 今日黎左超多人 但同事話我未黎之前得小貓三四隻 之前去返另一份工又係咁 同事開盤估我落場一定多人 點知又真係比佢估中 我身上有住啲咩神奇力量 有冇人可以解答一下
係咪童子神功?

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-14 11:26 PM 發表

轉行去做零售。
賣金、賣藥之類,
呢期佢地少左客,你一埋位就客似雲來,
老細好快俾個店長你做。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 08:39 PM 發表

轉行去做零售。
賣金、賣藥之類,
呢期佢地少左客,你一埋位就客似雲來,
老細好快俾個店長你做。
啲同事多得我唔少(怕左我)

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-17 08:41 PM 發表

啲同事多得我唔少(怕左我)
都係果句啦,份嘢得 11K,亦無前途可言,唔做都唔可惜嘅。

依家個市話好左,加把勁搵第二份啦。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 08:44 PM 發表

都係果句啦,份嘢得 11K,亦無前途可言,唔做都唔可惜嘅。

依家個市話好左,加把勁搵第二份啦。
搵左啦 但你都要比啲時間人地揀人 我唔係李+ x個仔呀

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-17 08:47 PM 發表

搵左啦 但你都要比啲時間人地揀人 我唔係李+ x個仔呀
搵多幾份啦,啲前線低層工,長期缺人,
亦唔會只得 11K 咁奀。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 08:49 PM 發表

搵多幾份啦,啲前線低層工,長期缺人,
亦唔會只得 11K 咁奀。
我咩料我自己知 但人多我都唔想架 鬼叫我旺場咩

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-17 08:53 PM 發表

我咩料我自己知 但人多我都唔想架 鬼叫我旺場咩
咁謙。
加油啦。
康文署同你唔夾,不宜久留。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 08:55 PM 發表

咁謙。
加油啦。
康文署同你唔夾,不宜久留。
咁姐問聲邊個地方啱我呢 慢大師 真心求教

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-17 08:57 PM 發表

咁姐問聲邊個地方啱我呢 慢大師 真心求教
你係仔,做份 CVH 都唔得啲中女歡心,
即係呢,要氹啲中女港女嘅大部份 sales 工,
就算請你,你都唔會做得長。

你都話自己水平有限,外邊啲「文職」唔會到你做架喇。
都係腳踏實地,搵啲辛苦些少嘅工作啦。

有三兩萬積蓄嘅,去考個車牌,三間巴士公司長期請人。
如果住新界西,仲可以去應徵輕鐵司機。

無積蓄,又怕身水身汗嘅,去搵個 QAS 堂上,
上完去做看更,後生仔隨時搵到 20K。

香港地遍地黃金,但唔到你同我去執,
就梗係要做啲低級死錢工。

PS.
我只係個政府底層文員,
邊知咁多天下大事,
更唔會有乜發達大計,振英立志傳丫。

但係呢,一啲擺到明搵到兩餐嘅工,其實唔洗我講,你自己都知,唔去做咁遮。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 09:05 PM 發表

你係仔,做份 CVH 都唔得啲中女歡心,
即係呢,要氹啲中女港女嘅大部份 sales 工,
就算請你,你都唔會做得長。

你都話自己水平有限,外邊啲「文職」唔會到你做架喇。
都係腳踏實地,搵啲辛苦些少嘅工作啦。

有三兩萬積蓄嘅,去考個車牌,三間巴士公司長期請人。
如果住新界西,仲可以去應徵輕鐵司機 ...
中女結左婚但佢嗒我糖 佢成日借啲意問我有冇女朋友 有同我講佢個女點叻 事實上點叻關我叉事

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2021-10-17 09:13 PM 發表

中女結左婚但佢嗒我糖 佢成日借啲意問我有冇女朋友 有同我講佢個女點叻 事實上點叻關我叉事
咁你仲等乜?
港九新界各大商場,間間大舖都長期請 sales。

引用:
原帖由 Mrslow 於 2021-10-17 09:14 PM 發表

咁你仲等乜?
港九新界各大商場,間間大舖都長期請 sales。
我鐘情郵政嘛 師兄 一個禮拜都未夠 邊有咁快有消息

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]