• 瀏覽: 3,496
  • 回覆: 31
美C都可以,賓施馬點解唔得?

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-10-15 12:31 PM 發表

點只,巴利同拉莫斯先係最重要功臣,當年如果唔係拉莫斯銅頭一搖,加巴利驚天一射,C朗起馬無左2冠
美C門前三碼撻Q應該最大功臣👍

當初皇馬未有等餵王嗰時,賓施馬就已經係好波架啦!等餵王來左先將佢夾硬推落2線配合阿偶像啫嘛!

鬥入波係有個叫歐洲金靴獎!    金球獎係比過去一年在球會和國家隊有非凡成就   C朗肯定唔入流    至於美斯  佢至少帶領國家勇奪南美國家盃冠軍  但球會就…反而意大利佐真奴有機    現實d  冇可能再係C朗或者美斯  佢哋老矣!  再鋒利嘅刀都有生銹嘅一日

佢唔係球王,不過都叫一線

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-15 10:49 AM 發表

陪抱啫,唔通搵牙朗咩?!
咪就係。吾通又搵梅西咩!

引用:
原帖由 evercreative2 於 2021-10-16 02:10 AM 發表
鬥入波係有個叫歐洲金靴獎!    金球獎係比過去一年在球會和國家隊有非凡成就   C朗肯定唔入流    至於美斯  佢至少帶領國家勇奪南美國家盃冠軍  但球會就…反而意大利佐真奴有機    現實d  冇可能再係C朗或者美斯  佢哋老矣!  再鋒利嘅刀都有生銹嘅一日
佐真奴,睇球會同國家隊成績好似唔錯,但講真佢又唔係最主將果個,車仔攞歐冠其實都係爆左個小冷門,意大利都係12碼先贏到,佐真奴仲要自己都射失埋,其實都幾有運氣,如果佢攞,咁我寧願基艾沙或簡迪,佢實在好平淡,,其實講真,唔係話美斯值得攞,但係衰在真係無人比佢更值得攞先至攪鬼,佢都唔想攞,但你班友咁普通點樣姐想

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-10-16 14:56 發表

佐真奴,睇球會同國家隊成績好似唔錯,但講真佢又唔係最主將果個,車仔攞歐冠其實都係爆左個小冷門,意大利都係12碼先贏到,佐真奴仲要自己都射失埋,其實都幾有運氣,如果佢攞,咁我寧願基艾沙或簡迪,佢實在好平淡,,其實講真,唔係話美斯值得攞,但係衰在真係無人比佢更值得攞先至攪鬼,佢都唔想攞,但你班友咁普通點樣姐想
咁可以爆冷掛  我真係唔想朗或斯攞!

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-10-16 06:14 PM 發表

對上兩年, 最穩定及出色表現, 應該都係利維度夫斯基
但贏歐聯個年停辦, 對佢有點不公平.
同意  如果真係夾硬唔比美斯  咁比利雲會係最好選擇  當補番上年都好  同埋佢都破左單季德甲最多入球記錄  雖則都好牽強   但一定好過比佐真奴

條友真係……差

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]