• 瀏覽: 33,671
  • 回覆: 339
  • 追帖: 1
[隱藏]


[ 本帖最後由 samobatt99 於 2021-10-17 12:12 AM 編輯 ]



熱賣及精選
支持曼聯


曼聯有阿朗,贏硬


曼聯必勝


[隱藏]
馬隊長同華拉尼一齊缺陣真係好危.... 



唉....保到1分都偷笑!



李城加油


羅羅一出 比賽結束



Sob 一定要出阿朗做正選呀!





[隱藏]
羅比堅尼:紅魔需時磨合 李城有力搶分



由於李斯特城及曼聯皆近況平平,所以今仗兩軍都誓要擊敗對手重返正軌,保持爭標希望。

我認為作客的曼聯在基斯坦奴朗拿度強勢回歸球隊後的蜜月期經已告終。其實也不能對他表現作出苛求了,他已經在4場聯賽上陣的時間內入了3球,但我相信他也知道球隊攻守方面,的確是跟其他人所說一樣失去平衡。前線攻擊球員之一的查頓辛祖今夏來投後表現未如理想,他看來完全欠缺信心,我認為只要他能夠取得第1個入球或交出第1個助攻,表現就會大幅提升。

但紅魔鬼最大的問題是防守,他們太易失球了,失球時更表現得非常「蝦碌」,絕對要作出改善才可。不過相信球隊只是暫時未能發揮出應有的水準,但由於陣中猛將如雲,我有信心他們只需要多一點時間作出磨合,即可重拾「魔性」。

主隊李斯特城今季開季表現不穩,在各項賽事中近7場比賽只得1勝,防守表現同樣差勁。對於近年帶領球隊交出高水平表現的領隊班頓羅渣士來說,這個成績的確令人感到驚訝。不過,占美華迪的演出依然亮眼,今仗將會再一次成為能否帶領球隊反底的重要人物,我預計最終狐狸兵團跟紅魔只能各得1分。



12碼
對手送禮
門前執雞

基斯坦奴三揀一又嚟啦



引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-16 06:56 PM 發表

12碼
對手送禮
門前執雞

基斯坦奴三揀一又嚟啦
P點王 - C.羅拿度



曼聯後防會唔會穿窿


李城咁多主力傷兵特別係後防, 實力打五折,曼聯重唔親佢病攞任命,  今場C7 應該有得發揮, 相信蘇B 唔敢唔放C7 做正選


[隱藏]
支持曼聯


提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]