• 瀏覽: 6,339
  • 回覆: 108
+2
引用:
原帖由 B….哥 於 2021-10-17 12:50 AM 發表

呀"癈人"師兄,咁今日曼聯輸4粒關唔關我偶像阿羅事?
參考你個簽名,今次算唔算「曼聯簽咗個癈人」?
一個入左5球,一個入左1球,一個打英超李城,一個打法甲雷恩,仲有曼聯陣容同大巴黎比?曼聯有冇尼馬,麥包?
邊個癈人?自己諗啦。

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-17 01:01 AM 發表

牙朗係,希望你唔好嬲
嬲乜?囗係你度,嗡乜由得你,正如每次你睇到我個名,我唔知你有冇嬲?可能冇,至少你晤會好似有D懦夫咁,拉黑我,晤比我回應,呢點係值得尊重,我最睇唔起個D,又要問人,又要拉黑人,個D就真正係廢人,你唔係,至少敢同我隻揪。

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-10-17 01:09 AM 發表

一個入一球但仲係榜首,一個入五球今日俾人炒4:2變中游球隊.邊個癈?
噢,原來自己入球比球隊嬴波重要.真係有團隊精神啊!
又想賴隊友?曼聯人腳好差?對李城咋喎,對青年人點解又輸?呢啲對手好強?
咁巴嚟驘曼城呢?莫非曼城係魚腩,驘曼城叫癈人?輸俾李城就唔癈?
你都係低調啦!改啲咁嘅名棧比人寸㗎咋!
一早就話牙朗入波大過一切
入到5球 理得你球會成績係點
5球就贏 就威過你 呢種心態
你點同佢討論都冇用

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-10-17 01:09 AM 發表

一個入一球但仲係榜首,一個入五球今日俾人炒4:2變中游球隊.邊個癈?
噢,原來自己入球比球隊嬴波重要.真係有團隊精神啊!
又想賴隊友?曼聯人腳好差?對李城咋喎,對青年人點解又輸?呢啲對手好強?
咁巴嚟驘曼城呢?莫非曼城係魚腩,驘曼城叫癈人?輸俾李城就唔癈?
你都係低調啦!改啲咁嘅名棧比人寸㗎咋!
球隊榜首,關佢乜事?全程0貢獻。
阿朗嬴找卡同鎚仔都有入球,唔明點解話佢只顧自己刷數據?
今晚埸波,阿朗狀態差係事實,但輸4球,過程係點你有睇嗎?

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-17 01:10 AM 發表

同個傻既隻揪冇乜意思
同傻既隻揪梗係冇意思啦,同我隻揪你學到野啦。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-17 01:13 AM 發表

球隊榜首,關佢乜事?全程0貢獻。
阿朗嬴找卡同鎚仔都有入球,唔明點解話佢只顧自己刷數據?
今晚埸波,阿朗狀態差係事實,但輸4球,過程係點你有睇嗎?
隊中大佬阿朗冇好好激動隊友lo 失四球咁多原因明顯係  依你之前邏輯🤫🤫😆😆

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-10-17 01:16 AM 發表

你改個咁嘅名係你唔自重啫,嬲你把鬼咩!用自己名攻擊、仇視報復,可見你幾咁記仇小器,做人都唔會開心架啦!
仲有拉黑人又要去撩人,呢啲嘢你哋"陣型"都做唔小啦!
唔好同我講乜野你陣營,我係我,我從不做拉黑人呢D鼠摸狗盜行為,甚至投訴人呢D懦夫行為我一次都末做過,之所以改個咁名,就係向一衆懦夫作出反擊既行為,我亦曾經改個正正常常既名,但新AC落地,唔夠兩日就比D懦夫搞到冇哂分,所以我就要改個好名黎反擊,明未?

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-10-17 01:21 AM 發表

隊中大佬阿朗冇好好激動隊友lo 失四球咁多原因明顯係  依你之前邏輯🤫🤫😆😆
隊中大佬?曼聯隊中大佬係般費同普巴,阿朗依家連12碼都冇得射,點係大佬啊?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]