• 瀏覽: 5,532
  • 回覆: 44
把關者們 | 演員終極評核報告‎  黃智雯演技自然惜只演女警難突破
https://www.hk01.com/article/688371?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

熱賣及精選
哈哈!!咁你願望成真  
Mandy下一套同Amy姐合作,同陳展鵬孭飛,唔演差婆,自己親自殺人放火 

佢個樣好悶

其實我從來都唔覺得佢識做戲, 簡直係女版既王浩信

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2021-10-17 12:51 AM 發表

其實我從來都唔覺得佢識做戲, 簡直係女版既王浩信
普通樣,唔係主角樣,演技麻麻,腳粗。

黐脷筋嘅,拍廣告對白「電呀染呀」都可以講到「殿呀毽呀」

引用:
原帖由 公園長長採購 於 2021-10-17 01:10 AM 發表

黐脷筋嘅,拍廣告對白「電呀染呀」都可以講到「殿呀毽呀」
平時你一定睇開粵劇

可惜香港沒有港產AV巿場,如果有,佢都應該有好多機會。

引用:
原帖由 DiDiDum 於 2021-10-17 12:33 AM 發表

把關者們 | 演員終極評核報告‎  黃智雯演技自然惜只演女警難突破
https://www.hk01.com/article/688371?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

佢都唔夠多機會?

引用:
原帖由 kawee 於 2021-10-17 01:45 AM 發表

平時你一定睇開粵劇
係㗎,好過啲人木耳學人玩HiFi,識聽咩?同狗食屎一樣。

佢做戲幾好呀

一般

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-17 01:49 AM 發表

哈哈 ... 港版麻美由真 !!!
(多講一句 , 麻美由真 真係最可惜既AV女優)

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-10-17 01:49 AM 發表

有無地下市場呢?

真人太串,本來有follow佢ig,但太串就del咗

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]