• 瀏覽: 23,192
  • 回覆: 284
  • 追帖: 2
想問吓,譚耀宗打咗疫苗,仲要係國藥,點解都會因疫情被國家防疫辦拒絕進京開人大會議?

熱賣及精選
反制裁法
唔知係香港呢邊班叻仔諗
定阿爺上面諗
照理係阿爺諗無理由停

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-10-17 06:53 AM 發表

想問吓,譚耀宗打咗疫苗,仲要係國藥,點解都會因疫情被國家防疫辦拒絕進京開人大會議?
譚耀宗咪解釋咗囉!自己睇返新聞片啦!

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-10-17 06:53 AM 發表

打國產及外國疫苗,可以通關的諗法,係香港人一廂情願的,大陸及香港政府從來冇人講過的,美麗的誤會,而且香港有200萬+1曱甴係唔想通關的,啊爺會順佢地意,個人估計,未來5年都冇可能通關,從譚耀宗事件就睇到啦😜

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-10-17 07:42 AM 發表

打國產及外國疫苗,可以通關的諗法,係香港人一廂情願的,大陸及香港政府從來冇人講過的,美麗的誤會,而且香港有200萬+1曱甴係唔想通關的,啊爺會順佢地意,個人估計,未來5年都冇可能通關,從譚耀宗事件就睇到啦😜
我錯了

引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-10-17 07:41 AM 發表

譚耀宗咪解釋咗囉!自己睇返新聞片啦!
同佢落街,佢點頭。唔同佢落街,佢又點頭。叫姐姐帶佢落街,佢都無乜所謂。

咁似……

防疫能力未到位

××與×
不得內進

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-10-17 07:46 AM 發表

同佢落街,佢點頭。唔同佢落街,佢又點頭。叫姐姐帶佢落街,佢都無乜所謂。

咁似……
Up乜呀你又

人哋為安全起見叫你冇乜事唔好上去有乜問題?

有邊嗰話打左疫苗係百分百無毒架?醫生都話唔得啦!

冇健康碼
冇得追蹤
No way

打針通關??笑恥講架??咁打多幾隻係咪快啲通??打英國快定係美國快??

阿爺憎佢個仔投澳做漢奸

引用:

小官,可有可無!

提示:支持鍵盤翻頁左 右