• 瀏覽: 3,287
  • 回覆: 58
曼聯2-4負於李斯特城,球隊進入了低潮期。在最近3場比賽當中,曼聯僅拿到1分,英超排名也跌出前4名。

在C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)沒有加盟曼聯之前,紅魔在前3輪英超聯賽取得2勝1和的戰績,拿到7分。C.朗拿度加盟曼聯之後,球隊踢5場比賽,僅拿到7個積分。

C.朗拿度在重返曼聯的前2場比賽中攻入3球,但最近3場比賽,卻顆粒無收,甚至在曼聯對陣愛華頓的比賽中,他坐上了後備席。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20211017/13689901/

我都話原本曼聯走係正確道路上,無啦啦為搶而搶買阿朗返黎攪亂哂隊波,
踢得好踢得差都要出佢

熱賣及精選
牙朗已經入左5球,曼聯股價又升,球衣銷量第一冠絕全球,加上剛登基成健力士球王,在眾多有力利好因素支持下,即使大市被疫情影響市場存在不良氣氛,但估計曼聯前景仍非常樂觀,預料仍有升值潛力,長線投資者不妨高追。

豬隊友問題

堂堂班霸祖記都可以俾等餵王攪到中遊咁, 曼聯依次大 0 樂了

今時今日做前鋒唔係一味係前面等波到,
現今戰術前鋒要做既野有好多,
前場迫搶,做支點配合分波,幫隊友拉空位,
現今戰術環環相扣,前面做得唔好,絕對會攪到中後場都出問題,
阿朗仲停留係舊式前鋒個套淨係諗住自己入波,
曼聯肯定有排輸

卡雲尼反而做到前鋒應做既野

引用:
原帖由 food133 於 2021-10-17 10:13 AM 發表

今時今日做前鋒唔係一味係前面等波到,
現今戰術前鋒要做既野有好多,
前場迫搶,做支點配合分波,幫隊友拉空位,
現今戰術環環相扣,前面做得唔好,絕對會攪到中後場都出問題,
阿朗仲停留係舊式前鋒個套淨係諗住自己入波,
曼聯肯定有排輸
今日今日做球迷更加應該睇直播,唔係睇錄影然後繼續幻想自己偶像仲係以前咁勁啦😌

一睇就知唔關阿朗事

成場波我都唔知阿朗係度做緊乜柒,
班隊友又淨係識亂Q咁射,
後防唔係派膠就發夢.....

C朗嚟到,幫助曼魚揭發豬隊友潛在問題,長遠是有正面作用

引用:
原帖由 BigBucket 於 2021-10-17 10:37 AM 發表

C朗嚟到,幫助曼魚揭發豬隊友潛在問題,長遠是有正面作用
班垃圾個個仲要3/40萬鎊人工,普巴仲要當佢天皇巨星咁求佢續約,真係攪笑

引用:
原帖由 food133 於 2021-10-17 10:43 AM 發表

班垃圾個個仲要3/40萬鎊人工,普巴仲要當佢天皇巨星咁求佢續約,真係攪笑
除咗麥湯同B費,曼聯仲有邊個人工合理㗎?

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-17 10:45 AM 發表

除咗麥湯同B費,曼聯仲有邊個人工合理㗎?
曼聯呢隊波,除左領隊有問題之外,球員管理都好撚有問題,
踢得差個d又嗌加人工,件麥佳亞黎緊又話加到30萬

引用:
原帖由 food133 於 2021-10-17 10:15 AM 發表

卡雲尼反而做到前鋒應做既野
好在卡雲尼冇出

引用:
原帖由 food133 於 2021-10-17 10:51 AM 發表

曼聯呢隊波,除左領隊有問題之外,球員管理都好撚有問題,
踢得差個d又嗌加人工,件麥佳亞黎緊又話加到30萬
我覺得上至管理層,中至教練球員下至球迷,風格都好統一喎,呢啲叫魔性!🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]