• 瀏覽: 10,189
  • 回覆: 106
引用:
原帖由 eddoby3 於 2021-10-17 11:31 AM 發表

睇完場波,
最大問題係C7 ?
C7 無表現係事實
但四球失波,直接令球隊輸波係邊個呢?
c7在場,球隊前埸迫搶=零

其實後面仲可以換邊個? 換馬隊長? 會咩?

第一日睇曼聯?

引用:
原帖由 eddoby3 於 2021-10-17 11:31 AM 發表

睇完場波,
最大問題係C7 ?
C7 無表現係事實
但四球失波,直接令球隊輸波係邊個呢?
有時睇嘢深入喲,舉個例子來說,今季利記進攻火力全開,場場至少入3粒,但上季中同一批前鋒,有段長時間入波難過登天,直至一對年青中堅穩定了後防,先重拾正軌。
明就明,唔明就把

有條7頭迫蘇B俾佢場場正選,結果球隊不斷失分

佛系教波

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-17 11:53 AM 發表
基斯坦奴去到邊
都會有豬教練豬隊友出現
功就基斯坦奴領
鑊就隊友教練孭
豬教練豬隊友本身曼聯已經存在
唔關C朗黎唔黎

麥湯高大而靈活,應該試吓轉型踢中堅

尋晚曼魚輸後防 講完

繼艾力尼 沙利 派路  現在到so b等炒  個個領隊刀唔掂??  但C朗來曼聯之前開季初 sob帶得好好  C朗離開祖記後  艾力尼又帶番好祖記 各領隊呢4,5年係未夾埋整蠱c朗 ??😡😡

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-10-17 11:19 AM 發表
  曼聯2-4負於李斯特城。蘇斯克查(Ole Solskjaer)的執教能力又一次被質疑。

英國《曼徹斯特晚報》賽後狂批蘇斯克查。這家媒體認為蘇帥是曼聯目前最弱的一環了,他賽前沒有針對性的部署,而在臨場指揮以及換人,都沒有任何的辦法,他就這樣看著曼聯一步步陷入絕境。

曼聯紙面的實力比上季要強於不少,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)、華拉尼(Raphael Var ...
So B教得差, 後防表現唔好係事實, 但Green, 華舒福後備上場都有波幫球隊領先同追和, 咁C7成場做過乜?只係佢冇問題?其他前鋒有波入, 但C7冇, 咁So B出其他前鋒好過

引用:
原帖由 pphk77 於 2021-10-17 12:21 PM 發表
有條7頭迫蘇B俾佢場場正選,結果球隊不斷失分
正解,蘇B話上場唔出好地地贏緊一粒,7頭又扁嘴又黑面,比你出場波入唔到仲即失二分。7頭唔知醜搵費蛇喊寃,好喇今場比你踢足,世界末日都唔換走,7頭又係入唔到波仲輸9埋,蘇B個心吊緊佢仆你個街你吔想我點

SO B=垃圾

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 17-10-2021 11:44 發表

你完全搞錯,問題唔係蘇B,而係費sir。
費sir雖然話就話退咗落嚟,但實質就成日影響球隊運作,基本上曼聯教練都係個擺設,背後咪又係費sir。曼聯都換咗好多個教練啦,仲有啲係好有名嘅添,咁又點呀,咪又係無實權囉。今日話蘇B執教能力有問題,之前咁多個咪又係咁,之後嘅相信都一樣。
唯有等老廢死撚左先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]