• 瀏覽: 7,190
  • 回覆: 49
譚生明白阿爺心意,香港不要再做政治不正確的事了

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-18 01:01 PM 發表
真係要搵人睇住林奠同陳無恥,早洩永恆做嘢,吳系路加呢三隻野
你哋仲唔明? 佢哋根本就唔係想通關,係想將個責任推畀阿爺,製造香港人仇中仇政府嘅情緒,呢幾條友心腸惡毒,居心叵測。

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-10-18 11:55 PM 發表

你哋仲唔明? 佢哋根本就唔係想通關,係想將個責任推畀阿爺,製造香港人仇中仇政府嘅情緒,呢幾條友心腸惡毒,居心叵測。
呢三個垃圾下地獄吧

良心發現, 終於自招

引用:
原帖由 beachman 於 2021-10-18 06:27 AM 發表
已經放棄幻想,乖乖返去隔離仲實際。
張圖都唔啱
深圳係777

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-18 08:30 PM 發表

都幾好啊,恭喜你先!好過我女朋友做咗人哋阿媽喇。
多謝你先

你女朋友做左人地媽媽?

你意思係上面個女朋友?

引用:
原帖由 Fxyellowobject 於 2021-10-18 11:55 PM 發表

四眼婆,陳無恥對中央陽奉陽圍盲都睇到,諗住拖講完唔做。

引用:
原帖由 小小狗尾巴草 於 2021-10-19 08:55 AM 發表

多謝你先

你女朋友做左人地媽媽?

你意思係上面個女朋友?
係啊,啱啱滿月,

引用:
原帖由 海島清涼的盒子 於 2021-10-19 09:05 AM 發表

四眼婆,陳無恥對中央陽奉陽圍盲都睇到,諗住拖講完唔做。
死7婆林奠,陳無恥下地獄啦

香港人太自由!

梁振英昨日都講啦.
https://www.hk01.com/政情/690324/通關-梁振英批有人-阻住地球轉-礙健康碼-將簡單事情複雜化

比689 搞, 一早通返關啦.
777都唔知係咪想連任後先搞.

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-10-20 02:09 PM 發表

梁振英昨日都講啦.
https://www.hk01.com/政情/690324/通關-梁振英批有人-阻住地球轉-礙健康碼-將簡單事情複雜化
香港官員做嘢根本係冇限期,自己夠鐘就收工,自己調走嘅話就留畀下一手做,下一手做到唔做到都好,都唔關佢事。香港公務員制度就係冇懲罰制,如果在限期前做唔到就要降級甚至乎落台,你睇下香港仲有啲乜嘢政策係執行唔到。

你知我知單眼佬都知,只係香港政府班高官唔知

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]