• 瀏覽: 7,187
  • 回覆: 49
引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-10-20 02:09 PM 發表

梁振英昨日都講啦.
https://www.hk01.com/政情/690324/通關-梁振英批有人-阻住地球轉-礙健康碼-將簡單事情複雜化
三條七連任?想封多四年??

引用:
原帖由 晶晶寶寶 於 2021-10-20 02:09 PM 發表

梁振英昨日都講啦.
https://www.hk01.com/政情/690324/通關-梁振英批有人-阻住地球轉-礙健康碼-將簡單事情複雜化
689又真係一語中的

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 賤人殺手 於 2021-10-18 09:36 PM 發表

民建聯今次靠晒你啦,希望你為我地立功!
真係要靠他們了 ,要監察這個政府!這班官!可以用亂來 形容他們。

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-10-19 09:18 AM 發表

死7婆林奠,陳無恥下地獄啦
我也覺 他們在推波比中央,香港不提出,等中央要求 ,到時就話是中央要求 不關香港事。

引用:
原帖由 樓上高名錶 於 2021-10-22 05:34 AM 發表

咁啱!我都係!就咁俾林鄭條柒婆拖吓拖吓咗近二年啦!
恭喜你先

但只好等啦無辦法

唔好幻想太多,郵輪有人確診都可以放唒成船人,檢測都唔使,大陸同澳門點信你香港廢防疫能力,健康碼跟本直接複製大陸個系統就得,人哋巳經運行二年非常成功,但係香港班天才肯定又要搞一二年

引用:
原帖由 海島清涼的盒子 於 2021-10-19 09:05 AM 發表

四眼婆,陳無恥對中央陽奉陽圍盲都睇到,諗住拖講完唔做。
又點。阿爺照住。你吹佢哋兩個吾賬

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-10-22 09:05 AM 發表

又點。阿爺照住。你吹佢哋兩個吾賬
妳估佢哋係皇帝,隨時拉落馬唔好睇低中央權力

引用:
原帖由 makmanyi02042 於 2021-10-22 09:11 AM 發表

DKLM 邊個自作主張俾佢地落船,船上上千人半日時間,就咁放走?
其實有心做檢測一晚就搞定,到時爆到七彩再勞民傷財到處封區檢測,陳X恥真係廢到無輪

引用:
原帖由 海島清涼的盒子 於 2021-10-22 09:08 AM 發表

妳估佢哋係皇帝,隨時拉落馬唔好睇低中央權力
係有心做佢哋兩個。晨早拉佢哋落嚟啦⋯⋯

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-10-22 09:24 AM 發表

係有心做佢哋兩個。晨早拉佢哋落嚟啦⋯⋯
講到佢地係神甘,世事無常呀

傻普都要落台

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]