• 瀏覽: 4,182
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13691606/6/20211017

雖然C.朗拿度在葡萄牙國家隊的2場比賽中攻入了4球,其中對盧森堡還上演了帽子戲法,但回到球會,他又啞火了。

統計顯示,最近3場英超比賽,C.朗拿度都未能取得入球,更糟糕的是,他連射正都只有1次,這究竟是怎麼了?

曼聯0比1輸給阿士東維拉的比賽,C.朗拿度4次射門,1次射偏,3次射門被封堵。

1比1平愛華頓的比賽,C.朗拿度後備登場,1次射門,射偏了。

2比4輸給李斯特城的比賽,3次射門,1次射正,1次射偏,1次射門被封堵。

而據英國媒體報導,賽後有球迷將C.朗拿度在對李斯特城比賽中的的表現剪輯成片,當中不乏失球、失誤、浪費機會等等鏡頭,球迷顯然對C.朗拿度的表現開始感到不滿,而自視甚高的他絕對不會對自己的目前的表現滿意。

冇12碼
對手冇送禮
門前冇雞執
對手唔係冇骨魚腩

基斯坦奴冇波入
其實冇咩好大驚小怪的

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
熱賣及精選
呀朗不如考慮球會退役,以後淨係踢國家隊食冇骨魚腩啦,以前冇人試過,又可以做史一。

引用:
原帖由 暖笠笠小露筍 於 2021-10-18 07:33 AM 發表

呀朗不如考慮球會退役,以後淨係踢國家隊食冇骨魚腩啦,以前冇人試過,又可以做史一。
朗哥唔洗怕,國際賽期搵搵盧森堡打翻場友誼賽又可以回復球王本色

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-10-18 06:39 AM 發表

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13691606/6/20211017

雖然C.朗拿度在葡萄牙國家隊的2場比賽中攻入了4球,其中對盧森堡還上演了帽子戲法,但回到球會,他又啞火了。

統計顯示,最近3場英超比賽,C.朗拿度都未能取得入球,更糟糕的是,他連射正都只有1次,這究竟是怎麼了?

曼聯0比1輸給阿士東維拉的比賽,C.朗拿度4次射門 ...
李斯特城對曼聯前,只排第十三位,今季從未嬴過

甘都唔叫魚脯?

唔通要好似紐卡素依D護級球隊,先叫魚腩咩

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-18 08:03 AM 發表

李斯特城對曼聯前,只排第十三位,今季從未嬴過

甘都唔叫魚脯?

唔通要好似紐卡素依D護級球隊,先叫魚腩咩
應該係卡塔爾,盧森堡,阿塞拜疆呢d先至係呀
對紐卡素係對手龍門拍個波俾佢射空門

支持c朗在曼聯踢到90歲場場正選,永擦數據

引用:
原帖由 汽車維修員1號 於 2021-10-18 08:12 AM 發表

支持c朗在曼聯踢到90歲場場正選,永擦數據
唔好啦掛,而家C7踢左5場,已經將曼聯由第二變第六,仲要未對過big4

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-18 08:17 AM 發表

唔好啦掛,而家C7踢左5場,已經將曼聯由第二變第六,仲要未對過big4
曼聯之後對迫科贏哂

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-10-18 08:17 AM 發表

阿朗霸氣側漏,一對強隊就即刻以一己之力帶領球隊痛炒對手啦

真正屎一!阿伯現形?英超快上快落李城快攻出晒名快阿朗伯點追!

朗朗打英甲吧啦

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-10-18 08:33 AM 發表

真正屎一!阿伯現形?英超快上快落李城快攻出晒名快阿朗伯點追!
球王只需要負責入波同曬肌肉,追波逼搶呢d下欄野緊係交比班豬隊友去做啦

冇餵到埋口嘅魚腩,又冇12碼,大家仲想要求阿朗乜呢!不過佢點都好過散步躺平王嘅。

頂住呀,曼聯需要你

附件

25b1e90d921fd4d07caa80cf7a05d16ca245fbd1_b.png(564.51 KB)

2021-10-18 09:05 AM

引用:
原帖由 Cloud6.0 於 2021-10-18 08:44 AM 發表

朗朗打英甲吧啦
曼聯三場一分,再用阿朗正選,好快跌到第十位,然後

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]