• 瀏覽: 7,032
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
本主題由 hkpal 於 2021-10-18 12:07 PM 分類
有冇兄台試過申請虛擬銀行?批得快唔快?謝謝幫幫忙

熱賣及精選
快,一秒拒絕

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

你係隔離U台問嘅嘢好多師兄都俾咗答案你
只係你自己選擇唔信

引用:
原帖由 20687254 於 2021-10-18 11:52 AM 發表

你係隔離U台問嘅嘢好多師兄都俾咗答案你
只係你自己選擇唔信
咩答案?唔明

咩答案?唔明

引用:
原帖由 負債 於 2021-10-18 12:23 PM 發表

咩答案?唔明
中x已經因你TU差唔批比你,短時間內再試要求TU甚高嘅虛銀都係唔會批比你,之後再試第三間銀行更加唔批比你。

係咪香討賭神,開新AC問借錢?

引用:
原帖由 20687254 於 2021-10-18 02:03 PM 發表

中x已經因你TU差唔批比你,短時間內再試要求TU甚高嘅虛銀都係唔會批比你,之後再試第三間銀行更加唔批比你。
批咗

引用:
原帖由 負債 於 2021-10-18 09:33 AM 發表

有冇兄台試過申請虛擬銀行?批得快唔快?謝謝幫幫忙
你咁問, 人地以為你問開銀行戶口快唔快

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-10-18 11:16 PM 發表

乜都慢,但批信用額就好快

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-10-18 11:16 PM 發表

兄台,可否比啲意見?依家欠緊約四十萬債,昨天同虛擬銀行申請四十萬貸款及同另外一間申請左張信用卡,結果只批278000,月平息0.29,而今天又收到訊息,話張信用卡批咗,信用額116000,可以套現,一係兩隻都一齊攞曬好,還是再申請另外一間好?謝謝你

引用:
原帖由 負債 於 2021-10-19 10:23 PM 發表

兄台,可否比啲意見?依家欠緊約四十萬債,昨天同虛擬銀行申請四十萬貸款及同另外一間申請左張信用卡,結果只批278000,月平息0.29,而今天又收到訊息,話張信用卡批咗,信用額116000,可以套現,一係兩隻都一齊攞曬好,還是再申請另外一間好?謝謝你
而家欠緊約四十萬債, 係咪即係虛擬銀行果40萬, 還是你原先欠緊四十萬 再申請四十萬去找數 定係點?
而點解你要申請信用咭去套十幾萬呢

你都無講點解你要咁做, 你無交代 人地都好難答你

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-10-20 11:07 PM 發表

而家欠緊約四十萬債, 係咪即係虛擬銀行果40萬, 還是你原先欠緊四十萬 再申請四十萬去找數 定係點?
而點解你要申請信用咭去套十幾萬呢
兄台,係後者,因為虛擬銀行有幾間,咁我咪同時申請兩間,只不過其中一間出現張咩卡比人申請借錢之類,咪照申請埋,卒之兩間都批,一間批278000,可惜唔足40萬,另外一間亦批張116000額信用卡比我

引用:
原帖由 負債 於 2021-10-20 11:13 PM 發表

兄台,係後者,因為虛擬銀行有幾間,咁我咪同時申請兩間,只不過其中一間出現張咩卡比人申請借錢之類,咪照申請埋,卒之兩間都批,一間批278000,可惜唔足40萬,另外一間亦批張116000額信用卡比我
廿幾萬 甚至四十萬貸款都係容易還, 但十幾萬信用咭數 拎去套唔係一般打工仔可以還到

你一個月收入幾多?

引用:
原帖由 球場上的霸主 於 2021-10-20 11:21 PM 發表

廿幾萬 甚至四十萬貸款都係容易還, 但十幾萬信用咭數唔係一般打工仔可以還到

你一個月收入幾多?
約三萬囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]