• 瀏覽: 7,945
  • 回覆: 92
  • 追帖: 2

熱賣及精選
佢喺PSV先勁呀。

係國米時已經冇咁多啦~ (幾時大傷,復出又即傷)
PSV 同 巴塞時 真係龍都扭埋

真朗拿度真係勁過C貨朗幾班

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-18 11:16 AM 發表

真朗拿度真係勁過C貨朗幾班
咁又係
拎過0次咁多 係勁d

世上只有一個朗拿度, 原來係佢

傳說中既外星人,不過新聞影佢呢幾年退役後,無著波襪對腳似改造人

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-10-18 12:21 PM 發表

世上只有一個朗拿度, 原來係佢
0次歐聯果個?

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-18 12:57 PM 發表

0次歐聯果個?
唔通世界盃小組出局金球個d咩?

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-10-18 12:59 PM 發表

唔通世界盃小組出局金球個d咩?
歐國聯+歐國杯+5次歐聯 >>>wc

我淨係知決賽前,巴西成班球員屌西屌到腳軟無力比賽

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-18 01:11 PM 發表

WC >> Water Closet

俾人餵太飽, 去多d囉

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-18 01:11 PM 發表

一日攞唔到世界盃 16朗就乜都唔係 我話嘅

好啦,之後經典入波黎啦...美斯,連過兩關過埋半場~!
跟住再壓過埋呢面回防返黎既拿祖...再避過多兩關...
過埋龍門路爾斯加西亞右腳熨入死角搞掂你,呢一球波係超級世界波,
馬勒當拿之後再重現一次好經典既入球,純個人技術既表現,幾多年呀?21年啦,21年後重現返球場,
睇到目定口呆呀,哇,d球迷幾happy呀,難以置信既入波,
球迷隨即做出一個致敬既動作向呢面既入波英雄美斯,
任何球迷我相信連基達菲既球迷都向美斯致敬,呢球波冇得頂呀真係,
基達菲唔係話咩護級球隊好弱,基達菲係今季西甲失球數字最低既球隊,
數過架啦,呢個壓贏第三個…四個…五個…吸埋龍門六個,右腳斗埋入去,
真係同馬勒當拿個球波一模一樣咁濟呀,唔好唔記得佢只不過係19歲仔咋,
未夠20歲既年青小伙子,竟然有好似30歲老將咁純熟咁滾爪爛熟既腳法,
所以就足球世界裡面乜野事情都可以發生呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]