• 瀏覽: 13,426
  • 回覆: 57
同桃田打,打到match point先嚟退賽,仲話因傷退賽......

同諶龍比,真係好冇體育精神,一代不如一代.....

睇嚟國羽男子真係後繼冇人.... 對印尼輸0:3......

熱賣及精選
引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-10-18 12:25 PM 發表

同桃田打,打到match point先嚟退賽,仲話因傷退賽......

睇嚟國羽男子真係後繼冇人.... 對印尼輸0:3......
會講人話抵讚

無體育精神仲要話自己「技術」上無輸

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-10-18 02:34 PM 發表

會講人話抵讚

無體育精神仲要話自己「技術」上無輸
我只針對事呀,佢今次真係玩死自己,輸得太樣衰

石頭品格好有問題 羽毛球隊要諗諗仲要唔要佢

引用:
原帖由 raclau 於 2021-10-18 03:08 PM 發表

石頭品格好有問題 羽毛球隊要諗諗仲要唔要佢
叫佢同諶龍學下野, 真係影衰晒羽毛球隊

輸唔緊要,怕輸扮傷真係無體育精神,難怪對印尼要雪佢,佢今次真係隨時斷送埋自己職業生涯

引用:
原帖由 ji2912 於 2021-10-18 04:11 PM 發表

輸唔緊要,怕輸扮傷真係無體育精神,難怪對印尼要雪佢,佢今次真係隨時斷送埋自己職業生涯
本身全運會都睇好佢,依家....

BTW, 對印尼嗰場雪佢都正常,咁佢話受咗傷,如果再上場,咁咪證明佢講大話

引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-10-18 03:31 PM 發表

叫佢同諶龍學下野, 真係影衰晒羽毛球隊
好過阿朗好多啦

引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-10-18 12:25 PM 發表

好明顯買重左外圍,賭呢講退賽同輸係好大分別

他有傷患,所以無參加奧運

下次贏返囉有咩所謂

引用:
原帖由 肺炎明熹 於 2021-10-18 05:24 PM 發表

好明顯買重左外圍,賭呢講退賽同輸係好大分別
我都估係,但我諗可能唔止佢買

引用:
原帖由 dwong 於 2021-10-18 05:35 PM 發表

他有傷患,所以無參加奧運
佢有參加呀

引用:
原帖由 AKB-48 於 2021-10-18 05:39 PM 發表

下次贏返囉有咩所謂
咪係囉,輸咗都唔失禮,陳羽菲今次連輸2次比山口茜,可惜,但我繼續支持菲菲

強國人最叻就係打假波

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]