• 瀏覽: 14,026
  • 回覆: 129
  • 追帖: 4
16叔上個禮拜行下行下到了上環,見到一食店人頭湧湧,遂催前一探,原來係過江龍人氣燒肉店。攞張飛先。。。噢!!!365號,睇真尐,吓。。。下一位38號。即係要等成300個號碼
咁就梗係唔等喇!快步走到櫃枱前問妹妹仔,你地每天幾點開始營業啊???收到了。。。今天食到了。。。

附件

IMG-20211018-WA0000.jpg(342.42 KB)

2021-10-18 04:04 PM

IMG-20211018-WA0001.jpg(422.5 KB)

2021-10-18 04:07 PM

IMG-20211018-WA0002.jpg(416.3 KB)

2021-10-18 04:08 PM

IMG-20211018-WA0003.jpg(395.74 KB)

2021-10-18 04:09 PM

IMG-20211018-WA0004.jpg(189.48 KB)

2021-10-18 04:09 PM

熱賣及精選
人燒肉味道如何呀

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-10-18 04:06 PM 發表

人燒肉味道如何呀
好食及份量足夠食得飽的,日本珍珠米白飯好食,有三個size唔會做成浪費

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-18 04:16 PM 發表

好食及份量足夠食得飽的,日本珍珠米白飯好食,有三個size唔會做成浪費
真係以平取勝

價格唔錯哎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-18 04:04 PM 發表

16叔上個禮拜行下行下到了上環,見到一食店人頭湧湧,遂催前一探,原來係過江龍人氣燒肉店。攞張飛先。。。噢!!!365號吓???睇真尐,下一位38號。即係要等成300個號碼。。。
咁就梗係唔等喇!快步走到櫃枱前問妹妹仔,你地每天幾點開始營業啊???收到了。。。今天食到了。。。
16叔,同原店出品有啲分別

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-18 04:04 PM 發表

16叔上個禮拜行下行下到了上環,見到一食店人頭湧湧,遂催前一探,原來係過江龍人氣燒肉店。攞張飛先。。。噢!!!365號吓???睇真尐,下一位38號。即係要等成300個號碼。。。
得?

美心快餐,已經越來越多分店

又係美心既分店,事關我上星期食完簽信用卡maxim字樣

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-10-18 04:30 PM 發表

真係以平取勝
出品可以的

引用:

質素如何吖?16席

引用:
原帖由 古小筍盤 於 2021-10-18 04:45 PM 發表

價格唔錯哎
性價比高的

引用:
原帖由 ltho3k 於 2021-10-18 05:27 PM 發表

得?
唔得

十六美男食左幾多安士

咁多肉,幾人前呀16叔

主題標籤 #燒肉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]