• 瀏覽: 7,364
  • 回覆: 32
請教各位師兄有冇試過戴戴吓停咗,跟住搖它都不行,搖咗幾次后,秒針突然倒后行咗十格(由3行到1字)今日拎去相熟表行睇,佢話我上鍊位好似鬆咗(佢比其它表我上,確實好似鬆啲),我好唔開心,因買咗咁耐都冇事.各大大哥可否大約告知咩事.不喜可插本人因我在rolex界是白人.(白痴的人)望能幫忙,謝謝

精選汽車
就是這隻爛表,失禮.

附件

1634555666993.jpg(102.99 KB)

2021-10-18 07:27 PM

如上14樓單單抹油,約需多少元?和幾耐可取回?要帶什么單據嗎如証書等等.食飯時間有人接收表嗎,周六辦公嗎?
望能相告.謝謝

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-18 07:30 PM 發表

如上14樓單單抹油,約需多少元?和幾耐可取回?要帶什么單據嗎如証書等等.食飯時間有人接收表嗎,周六辦公嗎?
望能相告.謝謝
單單抹油,約需多少元? 4千3,4咁上下
和幾耐可取回? 大約3星期
要帶什么單據嗎如証書等等. 單據唔使,最好有証書
食飯時間有人接收表嗎, 辦公時間內就有人
周六辦公嗎? 星期一至五辦公

引用:
原帖由 rsmdpan 於 2021-10-18 08:36 PM 發表

thanks a lot

換粒電池咪得囉

引用:
原帖由 rsmdpan 於 2021-10-18 08:36 PM 發表

如果未過保養就唔使錢
過左就要俾
但維修完有2年行保養

突然停了不驚 突然動了才驚

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-18 07:23 PM 發表

請教各位師兄有冇試過戴戴吓停咗,跟住搖它都不行,搖咗幾次后,秒針突然倒后行咗十格(由3行到1字)今日拎去相熟表行睇,佢話我上鍊位好似鬆咗(佢比其它表我上,確實好似鬆啲),我好唔開心,因買咗咁耐都冇事.各大大哥可否大約告知咩事.不喜可插本人因我在rolex界是白人.(白痴的人)望能幫忙,謝謝
上14樓吧,係時候要抹油

如果帶住都唔行,就一定要去抹油

引用:
原帖由 公司小主席 於 2021-10-19 08:33 PM 發表

上14樓吧,係時候要抹油
終於昨天上14樓真大鄉里,連等候號碼都睇錯,我排119螢幕顯示係P119我以為到我,點知埋到櫃檯小姐說係p 1 1 9唔係119好瘀

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-22 10:06 PM 發表

終於昨天上14樓真大鄉里,連等候號碼都睇錯,我排119螢幕顯示係P119我以為到我,點知埋到櫃檯小姐說係p 1 1 9唔係119好瘀
約莫等了40分鐘終於到我做啲咩,畀隻錶佢睇佢問有什麼問題,我搭隻錶突然停咗之後我猛搖他,以為他會旭但沒反應

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-22 10:07 PM 發表

約莫等了40分鐘終於到我做啲咩,畀隻錶佢睇佢問有什麼問題,我搭隻錶突然停咗之後我猛搖他,以為他會旭但沒反應
點知嗰位小姐講你的做法很不對因為如果很久沒有帶錶首先應該從左粒的順時針樓十幾二十下在戴上手隻錶就會旭之後可以較時間

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-22 10:08 PM 發表

點知嗰位小姐講你的做法很不對因為如果很久沒有帶錶首先應該從左粒的順時針樓十幾二十下在戴上手隻錶就會旭之後可以較時間
原來我以往做的手法方法是不對所以他說以後就要咁樣做現在我就同你叫師傅睇睇隻錶有什麼問題聽日你會收到電話報價

引用:
原帖由 lauching1962 於 2021-10-22 10:09 PM 發表

原來我以往做的手法方法是不對所以他說以後就要咁樣做現在我就同你叫師傅睇睇隻錶有什麼問題聽日你會收到電話報價
終於今日收到電話他說要47 50元

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]