• 瀏覽: 3,871
  • 回覆: 14
我就偏愛Watford 那球,因為空間實在太小,
Perfect. 

熱賣及精選
引用:
原帖由 humbler 於 2021-10-18 10:15 PM 發表

Perfect. 
曼城果球都係超窄位wo
勁過番去母會既所謂球王!

https://www.youtube.com/watch?v=iZ68OskGqow

引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-10-18 10:37 PM 發表

曼城果球都係超窄位wo
勁過番去母會既所謂球王!

https://www.youtube.com/watch?v=iZ68OskGqow
唔係講位窄,係講走動的空間細好多。

曼城嗰球啲後防球員質素高啲,難應付啲
另外,當時強強大戰兼打成1比1,同對弱隊領先3比0時輕鬆表演比較下,個人較欣賞曼城嗰球

引用:
原帖由 humbler 於 2021-10-18 10:15 PM 發表

Perfect. 

引用:
原帖由 超級賤種老香港 於 2021-10-19 10:06 AM 發表

曼城嗰球啲後防球員質素高啲,難應付啲
另外,當時強強大戰兼打成1比1,同對弱隊領先3比0時輕鬆表演比較下,個人較欣賞曼城嗰球
我知你會咁講,但係咁細的空閒,多一步窄位,小一步無位,踢波多就會明,最後左腳curl 入,跟著沙拿的自信,perfect.

利物浦喎,點會唔係世界波啊??連烏龍波都世界級㗎啦…

上場對曼城用少有逆足,難得d!

引用:
原帖由 Car-lover^^ 於 2021-10-19 02:47 PM 發表

上場對曼城用少有逆足,難得d!
曼城那球,侷住用右腳,無辦法,但屈福特那球,沙拿直覺神經早決定用左腳,他同文尼最大的分別是剛中帶柔,用腦方面醒過文尼好多。

曼城嘅後衛點同屈仔班後衛?所以我揀曼城嗰球值錢啲!

30萬週薪應該冇問題了

👍

係就係靚,
但點擊數應該唔及呀朗對vip盧森堡個2球12碼金球

引用:
原帖由 eric19850214 於 2021-10-19 11:12 PM 發表

係就係靚,
但點擊數應該唔及呀朗對vip盧森堡個2球12碼金球
他時時等波踢, 不提也吧

引用:
原帖由 humbler 於 2021-10-19 10:40 AM 發表

我知你會咁講,但係咁細的空閒,多一步窄位,小一步無位,踢波多就會明,最後左腳curl 入,跟著沙拿的自信,perfect.
上網睇啦大把呢啲波呀少見多怪! 佢係世界級但係離球王及及世界number one有排呀! 嗰啲級數講緊最低都要十年八年做緊同樣嘅嘢先再講!