• 瀏覽: 41,434
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
鍾嘉欣如果做奸角一定好睇,
懷念宋子凌

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-18 11:01 PM 發表

明知日本依家熱播緊《ドクターX〜外科醫・大門未知子〜》第七季,唔知TVB哪來的自信,居然夠膽喺呢段時候播醫療劇。

眾所周知,TVB D醫療劇套套都係披住醫生外套下既談情膠劇,相反《Doctor-X》就勁專業,勁有製作誠意,兩套劇拍埋一齊播,更顯得TVB喺度影衰醫生呢個行業,簡直自取其辱。相信有D文化水平既觀眾都會選擇睇《Doctor-X》,而唔會睇膠劇《星空下的仁醫》。

而且《星空下的 ...
不怕.有妖TV係到.點仆街都吾會仆街到3點都冇!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-18 11:01 PM 發表

明知日本依家熱播緊《ドクターX〜外科醫・大門未知子〜》第七季,唔知TVB哪來的自信,居然夠膽喺呢段時候播醫療劇。

眾所周知,TVB D醫療劇套套都係披住醫生外套下既談情膠劇,相反《Doctor-X》就勁專業,勁有製作誠意,兩套劇拍埋一齊播,更顯得TVB喺度影衰醫生呢個行業,簡直自取其辱。相信有D文化水平既觀眾都會選擇睇《Doctor-X》,而唔會睇膠劇《星空下的仁醫》。

而且《星空下的 ...
知喇, Viutv 100% 最好, 返去果邊啦,乖啦

提示: 違規內容已被屏蔽
睇11月1日
因為有全民造星4同星空下對陷

引用:

而且《星空下的 ...
點都好過VIUTV永遠低收視

引用:

而且《星空下的 ...
又來on9無限大!

成套好似睇 4仔咁…係啲 窿窿 度撩吓撩吓,又似剪 牛什咁

又吹,出糧支

附件

605-original.jpg(50.36 KB)

2021-10-18 11:55 PM

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-18 23:01 發表

而且《星空下的 ...
Viu收視已經仆咗街好耐.

值得睇,無線醫療劇一向Ok, 可惜今次冇郭安同Ali

咁快預定到 可能收視好呢

打手咁快做嘢,都幾肯定星空係非常收得

引用:
原帖由 彼德c 於 2021-10-19 12:10 AM 發表

打手咁快做嘢,都幾肯定星空係非常收得
冇辦法.揾兩餐.早的開貼多人回.可揾多的!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]