• 瀏覽: 10,716
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
+5
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-10-22 08:12 PM 移動
引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-23 07:32 AM 發表

點可以掉低老婆去做太空人!
大陸咁多90後無老婆,一陣間過來香港搶人!
你自己講㗎,驚大陸人過來搶人。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-10-23 10:20 AM 發表

你自己講㗎,驚大陸人過來搶人。
保險女sales 俾人迷姦!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-23 10:25 AM 發表

保險女sales 俾人迷姦!
如果你老婆做保險經紀,比人迷姦,你留係度都 幫唔到乜手,況且你咁L有錢, 咪叫你老婆唔好做,直頭早D走,香港咁危險, 英國美國印度,係民主國家,女人唔會比人強姦,我肯定冇呀,佢地咁高尚,最多咪 輪姦。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-10-23 10:32 AM 發表

如果你老婆做保險經紀,比人迷姦,你留係度都 幫唔到乜手,況且你咁L有錢, 咪叫你老婆唔好做,直頭早D走,香港咁危險, 英國美國印度,係民主國家,女人唔會比人強姦,我肯定冇呀,佢地咁高尚,最多咪 輪姦。
好彩唔係做保險,不過,佢D大企業,有時大陸佬有投訴,佢都要見客!
女人同兒女,佢哋各自都係一個獨立的個體,自己有自己自由意志!佢決定做到幾時就幾時!
你的思想,由宋朝穿越來到現代,無法明白!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-23 10:38 AM 發表

好彩唔係做保險,不過,佢D大企業,有時大陸佬有投訴,佢都要見客!
女人同兒女,佢哋各自都係一個獨立的個體,自己有自己自由意志!佢決定做到幾時就幾時!
你的思想,由宋朝穿越來到現代,無法明白!
宋代思想好似係你,你講到英國美國冇強姦咁,你 歧視大陸人,咁你老婆咪又靠 大陸人搵錢,有骨氣唔好做,大陸人隻狗,一於去英國做高尚人,個度冇強姦,冇人犯法架。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-10-23 10:43 AM 發表

宋代思想好似係你,你講到英國美國冇強姦咁,你 歧視大陸人,咁你老婆咪又靠 大陸人搵錢,有骨氣唔好做,大陸人隻狗,一於去英國做高尚人,個度冇強姦,冇人犯法架。
咁大陸人應該飲水思源,無香港咁大企業提供優質產品俾你地,你哋平均壽命,應該唔過40!

仲有,人哋英國沒有男女比例嚴重失衡的問題!
男人揾141解決生理需要,係唔會俾人拉同罰錢的!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-23 11:22 AM 發表

咁大陸人應該飲水思源,無香港咁大企業提供優質產品俾你地,你哋平均壽命,應該唔過40!
你又掉轉來講,係你應該 飲水思源,你唔靠大陸人,你邊度有錢,你 唔搵大陸人笨柒,你邊度買到樓,我係正常人, 我只係幫理不幫親,你既然要去英國,香港同 邊度通關,同 邊個國家通關,係唔關你事,我係 歡迎同世界,任何國家通關,包括英國美國,但係大前提下要無病毒先得,我唔係 歧視,我係 要求公眾利益。而你就係歧視,所以你係低端人。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-10-23 11:28 AM 發表

你又掉轉來講,係你應該 飲水思源,你唔靠大陸人,你邊度有錢,你 唔搵大陸人笨柒,你邊度買到樓,我係正常人, 我只係幫理不幫親,你既然要去英國,香港同 邊度通關,同 邊個國家通關,係唔關你事,我係 歡迎同世界,任何國家通關,包括英國美國,但係大前提下要無病毒先得,我唔係 歧視,我係 要求公眾利益。而你就係歧視,所以你係低端人。:smile ...
陰曹地府無病毒,可以考慮同佢哋通!

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-10-19 09:44 AM 發表
事實上香港的確係有200萬隻黃狗咁諗, 不過始終佢哋最好都係快啲離開, 因為香港接下來嘅行嘅路永遠都唔會令佢哋滿意。
仲害埋我地行困難將來之路!

引用:
原帖由 歐洲的青魚 於 2021-10-23 11:33 AM 發表

陰曹地府無病毒,可以考慮同佢哋通!
你迷信㗎,陰曹地府從來都冇話封關,無封關,又何來通關,比D常識啦。

引用:
原帖由 冬眠古工人 於 2021-10-23 11:28 AM 發表

你又掉轉來講,係你應該 飲水思源,你唔靠大陸人,你邊度有錢,你 唔搵大陸人笨柒,你邊度買到樓,我係正常人, 我只係幫理不幫親,你既然要去英國,香港同 邊度通關,同 邊個國家通關,係唔關你事,我係 歡迎同世界,任何國家通關,包括英國美國,但係大前提下要無病毒先得,我唔係 歧視,我係 要求公眾利益。而你就係歧視,所以你係低端人。:smile ...
咁即係深圳唔靠香港人買水,邊到有錢洗啦!
深圳D人宜家窮到無得食,不斷叫開關!
香港皇帝女唔憂嫁,做乜要同深圳通!唔通深圳,可以通世界!通了深圳,就要一齊玩內循環!

點解要為一棵不會開花結果的樹,放棄成個森林?

樓主係咪想拎返強積金?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]