• 瀏覽: 2,140
  • 回覆: 15
本主題由 暗之陽 於 2021-10-28 09:11 AM 移動

韓國男星金宣虎在Netflix熱播劇《海岸村恰恰恰》中是暖男,跟女主角申敏兒深情相戀,令女fans着迷。昨晚大結局,收視再創新高,但卻爆出金宣虎是渣男。事緣一名女網民爆料,自言被K姓男演員「射後不理」,還叫她去墮胎,她聲稱跟K男從2020年初交往,今年已分手,二人分開約4個月。之後韓國媒體人李鎮浩公開表示,這名K男就是金宣虎。
女網友表示,K男表面良善,人前人後兩個樣。她指K男聲稱準備和她結婚,甚至見過她的爸媽。可是去年她意外懷孕後,K男想盡辦法勸誘她墮胎,事後給她200萬韓元(約13000港元)了事,之後更態度大變。由於被韓國狗仔拍到他們約會,K男竟擅自刪去女方所有關於他的照片,最後用電話通知她「被分手」。面對網友質疑,女網友聲稱手上有一堆照片,自言是最好的證據。消息轟動韓國,雖然有指女方回覆留言時,曾否認K男是金宣虎,不過,今日韓國媒體人李鎮浩在直播中踢爆K男就是金宣虎,並指有多間韓媒已收到女方的爆料。至於金宣虎的經理人公司,至今繼續潛水,事件發酵一日,在今日(18日)傍晚仍未回應傳聞。金宣虎目前人氣爆燈,共有13個代言,除了韓國當地的廣告,更有印尼和菲律賓的代言廣告,今年2月才被選為韓國達美樂比薩代言人,但今午韓國達美樂的IG、twitter及YouTube已把金宣虎照片和影片刪走,之後他代言的韓國Canon、Food Bucket健康保健食品也陸續把他的代言照換掉。

熱賣及精選
我在追海岸邊恰恰恰,還可喜歡他呢,不會是真的吧

間公司剛回應都仲話查緊

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2021-10-19 10:08 AM 發表

間公司剛回應都仲話查緊
但宣虎一早唔見咗人, 應該用"合理方式"解決中。
兩天一夜真係好黑, 希望第四季唔好停播...
DinDin最初頭幾集已提醒各成員注意個人行為, 節目先會長做長有, 而家估唔到...

引用:
原帖由 御伽草藍 於 2021-10-19 07:31 PM 發表

但宣虎一早唔見咗人, 應該用"合理方式"解決中。
兩天一夜真係好黑, 希望第四季唔好停播...
DinDin最初頭幾集已提醒各成員注意個人行為, 節目先會長做長有, 而家估唔到...
兩天一夜又真係幾黑
季季都有人出事

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2021-10-19 08:26 PM 發表

兩天一夜又真係幾黑
季季都有人出事
以目前形勢, 已經冇得救, 係演藝圈冇立足之地,
等多幾日宣虎會開記招之類, 一定會暫時退出演藝圈。
宣虎呢一年半載一定唔會出現兩天一夜S4, 節目會唔會以5人形成進行等佢回歸未知知數。
或會自己下車, 希望節目組有決定, 搵人頂替佢個位。
始終形象跌到谷底, 同佢係兩天一夜S4好大對比。

引用:
原帖由 cowcowcowbb 於 2021-10-19 10:08 AM 發表

間公司剛回應都仲話查緊
唔立即反擊話係不實言論都知乜事啦!

引用:
原帖由 phmo 於 2021-10-19 11:56 PM 發表

唔立即反擊話係不實言論都知乜事啦!
係, 正常公司及當事人都要立即澄清。
兩邊都冇否認, 等於認咗, 拖字決只係諗點拆解。
利申:幾鍾意睇佢拍兩天一夜S4, 但一事還一事。
頭先仲睇緊兩天一夜最新一集, 都諗緊佢心入面可能話緊啲成員
出咗負面新聞真係好大對比

一見佢個酒窩都知係偽人

"雖然有指女方回覆留言時,曾否認K男是金宣虎"
如果這是真的...那公司及金宣虎本人的反應就真的很怪

不過有看過其他網友說金宣虎紅了後想換公司
所以公司用黑材料整死他

單野算唔算完左

真係唔明點解佢要甘蠢...叫女友墮完胎仲即刻分手, 係人都嬲....唔爆佢大鑊就奇..依家事業真係玩完...咩廣告,代言都無晒, 綜藝又無埋...岩岩先紅就咪搞甘多野啦...唉..近期好鐘意睇佢, 但依家...無得睇lu

引用:
原帖由 catcat7 於 2021-10-20 02:42 PM 發表

真係唔明點解佢要甘蠢...叫女友墮完胎仲即刻分手, 係人都嬲....唔爆佢大鑊就奇..依家事業真係玩完...咩廣告,代言都無晒, 綜藝又無埋...岩岩先紅就咪搞甘多野啦...唉..近期好鐘意睇佢, 但依家...無得睇lu
係, 連其他本身好小事既暗地裹話劇組、演員就而家一次過放大,
是問點樣係呢行立足呢? 繼續拍綜藝, 成員點會無芥蒂?  
話人是非, 個個都有, 正如網友所講佢係衰在一個寧願唔要錢, 要公道既前任女友。

套劇而家爆紅, 好難想像呢幾日形象由天堂跌到谷底... 一夜間冇哂
今日出咗聲明後, 已有報導佢會退出兩天一夜S4。
呢幾日消失咗, 有人話佢搵唔到前女友和平解決。結果先到今日出聲明。
雖然可惜, 但不能改變, 因為綜藝成員已幾次提醒注意個人行為, 否則節目好快玩完。

gg ...

兩天一夜真嘅慘

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]