• 瀏覽: 13,752
  • 回覆: 200
  • 追帖: 1
cctvb 又徹底慘敗

https://www.hk01.com/即時娛樂/690117/三台收視報告-兩套正劇慘不忍睹-要反超處境劇靠啲乜

熱賣及精選
把關者門頭幾集真係悶到乜甘,幾十年前既老套路,都已經唔想睇.

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-10-19 09:49 AM 發表

把關者門頭幾集真係悶到乜甘,幾十年前既老套路,都已經唔想睇.
老人台係咁

引用:
原帖由 kira2018 於 2021-10-19 09:49 AM 發表

最慘班人演技差到鬼, 差既佔多數, 一TEAM人圍埋吹水, D對白又假D 人講出黎好似讀劇本咁, 個個好生硬似生普人第一次見面D 對答好拘緊咁, 好似兩三個演員帶住中學戲劇班彩排 , TVB 咁都出得街

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2021-10-19 10:00 AM 發表

最慘班人演技差到鬼, 差既佔多數, 一TEAM人圍埋吹水, D對白又假D 人講出黎好似讀劇本咁, 個個好生硬似生普人第一次見面D 對答好拘緊咁, 好似兩三個演員帶住中學戲劇班彩排 , TVB 咁都出得街
我覺得同劇情有 D關係 ... 始終海關聯合制作 , 唔可以拍人事鬥爭 ,
唔可以拍得奸角太型或者有苦衷 , 更加唔駛唸又無間道 ... 創作係無咁放得開

引用:

我睇左半集就唔想睇啦,頭果集好似成班女仔去上training堂,講d 野好似返返去80年代睇開心鬼甘樣。

從平日及周六日數據來看,妖電視係冇基本收視,仲可以出嚟打飛機

所謂嘅支持者,平日連睇多一眼都嘥精神

又係呢啲套路,妖台應該炒9晒你地,日日開帖吹奏,妖台都係經常三點不露

《我家無難事》收視其實升左喎

恭喜黃狗,終於露出3點,菊花張開了!

01呢篇野真係好搞鬼。妖台膠戰由上星期3.9下跌至今個星期3.7收視就話錄得好成績,有好多捧場客。

勁歌金曲無升無跌保持有6.8點收視,仲高過3.7點膠戰成1倍。就話佢被妖台拉近左收視,所以3.7收視好勁好巴閉。

但最痴線係,22點收視就慘不忍賭,3/4點收視就要慶祝。

呢D打手邏輯完全痴Q線,呢幾年傳媒打手及黃黑人充斥住呢D垃圾邏輯,你話01作者無收錢搵鬼信啦。

3.7 笑 22?

引用:
原帖由 彼德c 於 2021-10-19 11:00 AM 發表

又係呢啲套路,妖台應該炒9晒你地,日日開帖吹奏,妖台都係經常三點不露
你要學懂接受意見批評,唔係tvb好難再有進步

要靠打風

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2021-10-19 11:34 AM 發表

你要學懂接受意見批評,唔係tvb好難再有進步
你應該去妖台開多啲同樣嘅帖囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]