• 瀏覽: 9,918
  • 回覆: 51
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-19 01:32 PM 發表

《換命真相》主演個個都有存貨,譚俊彥(十八年後的告白2.0+兩部廉政)、張穎康(痞子殿下+法言人)、蔣家旻(雙生陌生人)、朱敏翰(痞子殿下+青春本我+法言人)、劉佩玥(3部文監製待播),唯獨得鄧佩儀好似被雪藏左咁,成年完全冇工開,連做花瓶配角/客串機會都冇,之前話有份主持奧運又突然間被消失,超離奇!究竟佢得罪左邊個先搞到被投閒置散咁款?

佢都幾可惜,加入左TVB 9年,簽左經理人約,上唔到位 ...
咋晚睇左鄧佩儀...係靚女.佢d演技bb班水平...而加突然冇劇拍...佢上年傳聞..演技唔掂NG好多次..幕後人員頂佢唔順..似係真

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-19 01:32 PM 發表

《換命真相》主演個個都有存貨,譚俊彥(十八年後的告白2.0+兩部廉政)、張穎康(痞子殿下+法言人)、蔣家旻(雙生陌生人)、朱敏翰(痞子殿下+青春本我+法言人)、劉佩玥(3部文監製待播),唯獨得鄧佩儀好似被雪藏左咁,成年完全冇工開,連做花瓶配角/客串機會都冇,之前話有份主持奧運又突然間被消失,超離奇!究竟佢得罪左邊個先搞到被投閒置散咁款?

佢都幾可惜,加入左TVB 9年,簽左經理人約,上唔到位 ...
今次咪女一lor

得罪人應該無理由台慶劇
不過無監製選佢就真,用開佢既方監製又未開劇

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-19 01:42 PM 發表

蔡碩士演技咪仲差,講對白都講唔正,成個男人婆咁學人扮cute,樣衰+形象又差,根本無觀眾想睇佢!
c貝演技差。。。你地真係為黑而黑,相對神朱、曦雯、子羚,點計都未輪到c貝算差羅!

引用:
原帖由 凪想 於 2021-10-19 01:42 PM 發表

蔡碩士演技咪仲差,講對白都講唔正,成個男人婆咁學人扮cute,樣衰+形象又差,根本無觀眾想睇佢!
蔡碩士演技未至於太差...踩過界系列有d進步...當然仍好大進步空間..鄧小姐演技直情好生硬...

引用:
原帖由 dariel 於 2021-10-19 01:50 PM 發表

得罪人應該無理由台慶劇
不過無監製選佢就真,用開佢既方監製又未開劇
唔算得罪人...佢戲差唔係罪....可能佢NG好多次..D戲交唔到...傳開左監製怕左佢...

張穎康同佢不和?

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-10-19 01:36 PM 發表

咋晚睇左鄧佩儀...係靚女.佢d演技bb班水平...而加突然冇劇拍...佢上年傳聞..演技唔掂NG好多次..幕後人員頂佢唔順..似係真
咁馮盈盈係咩水平

引用:

咁馮盈盈咪重衰

鄧佩儀得罪觀眾, 演技太差...
又冇後台, 所以冇得逼觀眾硬啃..新劇希望死左就算, 到結局先同狄龍個仔復合

我覺得幾年前嘅鄧佩儀(即係14年世界盃,占士洛迪古斯都要特登擰返轉頭接受訪問嘅Gloria)
當時其實好適合被包裝成乖乖女/鄰家女孩/小家碧玉咁捧

可惜幾年前被垃圾監製陳維冠拉咗去剪TB短頭髮,演男人婆,浪費咗幾年時間

依家時機已經過晒,過咗去就係過咗去,氣質已經無幾年前咁清純

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]