• 瀏覽: 9,929
  • 回覆: 44
https://www.youtube.com/watch?v=4db-3nuAeQI

完完全全唔係望住個波去踢 而係望住人地隻腳去踢進入香討影片區

熱賣及精選
紅。殺卡比佢踢傷換走,下場都未必出得!

呢球應該要直紅吧

應該
除咗黑哨

引用:
原帖由 藍斯貝利 於 2021-10-19 03:23 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=4db-3nuAeQI

完完全全唔係望住個波去踢 而係望住人地隻腳去踢
江湖事, 江湖了
叫佢地兩個, 完場後自行了斷.

其實呢一腳之前先重要,阿仙奴球員有個手球裁判冇睇到或者放佐一馬,接落來的踢腳就唔存在了

記錯佐係水晶宮有個手球應該俾十二碼,跟住再有踢人事件,所以紅牌可俾可唔俾

引用:
原帖由 司徒永石 於 2021-10-19 04:10 PM 發表

其實呢一腳之前先重要,阿仙奴球員有個手球裁判冇睇到或者放佐一馬,接落來的踢腳就唔存在了
錯, 類似當日畢福特收雲迪克LEAGUE果一腳咁,
雖然係越位在先唔算係比賽範圍內(所以無12碼),
但涉及暴力犯規就仍然要畀牌.

引用:
原帖由 司徒永石 於 2021-10-19 04:16 PM 發表

記錯佐係水晶宮有個手球應該俾十二碼,跟住再有踢人事件,所以紅牌可俾可唔俾
如果你個講法係通, 某D環境下係可以任踢唔嬲的話,
球場就晨早變左戰場, 打波變左打交,
反而實際情況係原則上唔容許果D暴力,
所以有時球員明係存心傷人, 但都會扮下野係搶波時乘機狼D.

依家的足球就好似電影,導演話事,導演一早已編輯好,過程突然紅牌咪結果相反

引用:
原帖由 司徒永石 於 2021-10-19 04:10 PM 發表

on9係度合理化暴力。

球証唔判手球,你打球証都仲話遮。做乜踢球員呀?

引用:
原帖由 司徒永石 於 2021-10-19 04:19 PM 發表

依家的足球就好似電影,導演話事,導演一早已編輯好,過程突然紅牌咪結果相反
你想討論操控球賽嘅事麻煩過主,
呢度球迷雖然各有支持球隊,
但普遍都係由技術與及公平競技角度去討論,
都會期望自己愛隊係透過實力取得佳績.

應該要直紅既,賽後有無解釋點解唔係直紅?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-19 05:25 PM 發表

睇唔到 ... 睇唔到 ... 睇唔到 ... 睇唔到 ... 時運高 睇唔到 ... 睇唔到 ...

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-10-19 05:25 PM 發表

印象中好似話係假設球證睇到而畀左牌(今次畀左黃牌)就不容推翻,
除非係球證當場睇唔到咁先有機補返個牌同停賽.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]