• 瀏覽: 25,378
  • 回覆: 250
  • 追帖: 4

舊年食過一次,佢嘅羊腩煲真係好好食。雖然分量唔太多(有十幾嚿羊腩),但係個汁教嘅相當之好。兩個人一支啤酒,兩隻大閘蟹,同一碟塘蒿夠曬飽。

熱賣及精選
引用:
原帖由 A1000 於 2021-10-20 06:48 AM 發表

12771294 12771295 12771296
舊年食過一次,佢嘅羊腩煲真係好好食。雖然分量唔太多(有十幾嚿羊腩),但係個汁教嘅相當之好。兩個人一支啤酒,兩隻大閘蟹,同一碟塘蒿夠曬飽。

稻香。。。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-20 06:51 發表

稻香。。。
逃唔過你嘅法眼!佢嘅羊腩煲除咗抵食之外,仲好好味兩個人都食唔曬。不過要八點半入場, 先有得嗌,七點幾已經有好多人排隊。如果你兩個人去,一定要撳兩個人同埋三個人枱,否則要等好耐。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-10-20 06:53 AM 發表

逃唔過你嘅法眼!佢嘅羊腩煲除咗抵食之外,仲好好味兩個人都食唔曬。不過要八點半入場, 先有得嗌,七點幾已經有好多人排隊。如果你兩個人去,一定要撳兩個人同埋三個人枱,否則要等好耐。
收到曬!

嘆喎

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-20 07:11 發表

收到曬!
古惑仔時間,有好多人去食架!

引用:
原帖由 A1000 於 2021-10-20 07:48 AM 發表

古惑仔時間,有好多人去食架!
岩曬16叔。。。

引用:
原帖由 dtw 於 2021-10-20 07:15 發表

嘆喎
本來要羊腩煲,一碟菜同燉湯,我地遲咗入去,燉湯售罄。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-20 07:49 發表

岩曬16叔。。。
7點9去攞飛,8點半前等入座。

Ok喎搵日去食都好

引用:
原帖由 福至心靈6844 於 2021-10-20 08:12 發表

Ok喎搵日去食都好
值得一試,佢份量兩個人食夠曬有突!但係個汁教得真係好好味。因爲我老豆好鍾意食羊腩煲,以前我地周圍去食。多數去鵝頸街市榮記嗰度食,由二百幾食到三百幾元。而家兩老行動唔方便,我尋日又唔記得帶個盒仔,帶啲羊腩煲畀佢食,下次去一定要帶返去比佢地試下。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-10-20 08:22 AM 發表

值得一試,佢份量兩個人食夠曬有突!但係個汁教得真係好好味。因爲我老豆好鍾意食羊腩煲,以前我地周圍去食。多數去鵝頸街市榮記嗰度食,由二百幾食到三百幾元。而家兩老行動唔方便,我尋日又唔記得帶個盒仔,帶啲羊腩煲畀佢食,下次去一定要帶返去比佢地試下。
天氣準備涼呀,而家進補啱㗎喇。

引用:
原帖由 福至心靈6844 於 2021-10-20 08:46 發表

天氣準備涼呀,而家進補啱㗎喇。
係呀!但兩老試下好了。

伊個係幾好。。。但多人到嘔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]