• 瀏覽: 1,198
  • 回覆: 16
本主題由 4仔太郎 於 2021-10-21 12:11 AM 關閉
加利佬插C朗般奴攤開雙手

18 小時前

【Now Sports】曼聯名宿加利尼維利日前上《天空體育》發表評論,斥責了基斯坦奴朗拿度和般奴費蘭迪斯。曼聯近績不佳,上周英超再負李斯特城,加利尼維利(Gary Neville)竟然公開批評了回歸的前隊友基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo),指他和般奴費蘭迪斯兩人,總愛攤手投訴隊友。

「我看到他倆在前線,沒有作為時,就向隊友攤開雙手,我不喜歡這樣,他們必須停止。」這位昔日紅魔右閘續說:「他們在失球後的反應很差,入球時就很自負,失球後就像個嬰兒一樣,曼聯變成了一個不連貫的團隊。」

他還指出,曼聯現在就像斷開了兩截一樣,後防球員做自己的事,前場球員做其他事,這不是一個好現象:「這隊曼聯進攻時欠缺風格或對球隊認同的身份,他們擁有像巴黎聖日耳門一樣級數的球員,但他們的比賽方式很糟糕。」

加利尼維利不了解蘇斯克查是否要負上最大責任,不知道是這位前隊友沒有傳達好指令,抑或球員沒有好好聽從指導。

日,月,季
熱賣及精選
揾嘢嚟插

喂, C朗黑面攤手呢家野好多年啦,

皇馬/葡萄牙已經一直係咁

球隊大佬, 球王專利WO

唔責其他球員隊無好好餵波,

反而插球王對隊友的鞭策

又逼害阿朗

牙朗唔屌隊友先係新聞喎

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-20 11:31 AM 發表

牙朗唔屌隊友先係新聞喎
咁自私嘅人都有咁多盲忠先得意,可能物以類聚啦⋯⋯

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-10-20 11:35 AM 發表

咁自私嘅人都有咁多盲忠先得意,可能物以類聚啦⋯⋯
香討名言: 物以類聚人以群分

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-10-20 11:46 AM 發表

香討名言: 物以類聚人以群分
你岩返次
米米搭梅西
真係坐埋一檯

引用:
原帖由 bigrise 於 2021-10-20 11:17 AM 發表

加利佬插C朗般奴攤開雙手

18 小時前

【Now Sports】曼聯名宿加利尼維利日前上《天空體育》發表評論,斥責了基斯坦奴朗拿度和般奴費蘭迪斯。曼聯近績不佳,上周英超再負李斯特城,加利尼維利(Gary Neville)竟然公開批評了回歸的前隊友基斯坦奴朗拿度(Cristiano Ronaldo),指他和般奴費蘭迪斯兩人,總愛攤手投訴隊友。

「我看到他倆在前線,沒有作為時,就向隊友攤開雙手, ...
totally agree with 加利佬

提示: 違規內容已被屏蔽
加利仔第一日識阿朗??呢條友不嬲都係咁架啦....

佢自已都係西人一個

又係幾似嬰兒,無12碼仲識得轆地😂😂😂

出面d 人叫緊佢做轆7😂😂😂

隊友要屌, 餵唔到門前 5碼波, 餵d門前 10波, 點射喎

引用:
原帖由 汽車維修員1號 於 2021-10-20 12:28 PM 發表

喜愛美斯的多數是愛國愛港人仕,
喜愛c朗的多數是黃絲港獨人仕
呢樣真,搞得混亂都係朗迷多

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]