• 瀏覽: 5,280
  • 回覆: 60
https://www.youtube.com/watch?v=laflwtrpy-4

The Rock 都變成小矮人, 根本黑人玩晒。進入香討影片區

熱賣及精選
黃種人係唔使發NBA夢
但可以發亞洲頂級聯賽夢

引用:
原帖由 藍軍 於 2021-10-20 09:24 PM 發表

黃種人係唔使發NBA夢
但可以發亞洲頂級聯賽夢
亞周頂級係 CBA , 都會有黑人。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-20 09:25 PM 發表

亞周頂級係 CBA , 都會有黑人。
黃種人入到CBA已經可以話叫做完左夢

引用:
原帖由 藍軍 於 2021-10-20 09:28 PM 發表

黃種人入到CBA已經可以話叫做完左夢
哦, 原來係咁。 你 arm 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-20 09:34 PM 發表

哦, 原來係咁。 你 arm 
你幾時見過香港籃球隊出去比賽贏過任何獎牌?
如果對籃球認真就輸了
張家朗都係玩花劍攞金牌,如果佢打籃球就食屎囉

引用:
原帖由 藍軍 於 2021-10-20 09:24 PM 發表

黃種人係唔使發NBA夢
但可以發亞洲頂級聯賽夢
咁不如玩其他運動仲好喇, 連港女都攞奧運獎牌喇,你諗下打籃球幾時輪到你打NBA?

黑人 唔好再網球夢....

有冇睇網球? 未聽過莎蓮娜威廉絲?

咁講真,shaq 2米12, chuck 1米98,the rock 1米96. 哩幾個都系legend級人物。不過普通NBA player都差唔多1米90, 仲要好大隻。黃種人你要入nba真系最最最少都要1米9, 林書豪都1米91. 的確黃種人入NBA系好好好難,所以其實唔系好明啲黃種人點解咁踩nba既黃種人。

引用:
原帖由 絕望天使 於 2021-10-21 12:24 PM 發表

咁講真,shaq 2米12, chuck 1米98,the rock 1米96. 哩幾個都系legend級人物。不過普通NBA player都差唔多1米90, 仲要好大隻。黃種人你要入nba真系最最最少都要1米9, 林書豪都1米91. 的確黃種人入NBA系好好好難,所以其實唔系好明啲黃種人點解咁踩nba既黃種人。
因為所有黃種人都不是朋實力入 NBA 的, 只是看中商業價值.

引用:
原帖由 絕望天使 於 2021-10-21 12:24 PM 發表

籃球都係MJ年代先最好睇,往後已經差好遠,籃球係高佬運動,相信好多人一早知道,本來呢種運動唔難練,但問題係
出去好難攞獎牌,你本身好勁但夾著豬隊友都發唔到圍,最多港仔以加入CBA就最終目標,你要諗下自己又生得唔高
,何必一定要揀籃球,其實好多運動都對身高要求不大,甚至好多都矮個仔都攞奧運獎牌,神高神大玩其他運動仲有機會發圍
Shaq 一早講過亞洲人唔適合打籃球,有時夾硬都無幸福,本身個運動設計唔係咁啱黃種人玩

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-10-20 07:20 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=laflwtrpy-4

The Rock 都變成小矮人, 根本黑人玩晒。
林書豪算唔算黃種人, 嚮猛龍隊嗰日本仔算唔算黃種人,姚明?

所以劉翔點解以前比其他黃種人運動員值錢咁多,因為佢跑贏了一大堆黑人仲要係頂尖跑手

姚明又點算數? 林書豪都威過一排架

提示:支持鍵盤翻頁左 右