• 瀏覽: 1,844
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
原因如下:

1. c朗自帶1-0屬性

2. c朗係意大利已經對過唔少次亞特蘭大,熟哂路,即使早3年祖記積弱無輸送,但朗神依然憑一己之力創造5場入3球既神話。加上亞特蘭大出名只攻不守,岩哂c朗同紅魔鬼一班年輕人高速衝刺,亞特蘭大失開通常就有條路,預料失2粒

3. 曼聯今晚好大機會繼續係由極小氣既黃大仙迪基亞把關,呢條友仔場場坐底失1波拖累c朗(詳情請睇以下連結,#7),面對攻力強大既亞特蘭大,邊有可能全身而退?

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

諗到再講

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
熱賣及精選
我收到消息 :

今晚會有特別安排, 龍門框會向左、向右、向上, 全部仲延五米, 方便球王入波.

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-10-20 10:47 PM 發表

我收到消息 :

今晚會有特別安排, 龍門框會向左、向右、向上, 全部仲延五米, 方便球王入波.
收錯風

曼聯小勝4:0

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-20 11:16 PM 發表

有黃大仙迪基亞難保不失!

會唔會燈出事

引用:
原帖由 世足皇(C羅5次) 於 2021-10-20 11:16 PM 發表

對家入波即刻被打臉

阿特蘭大 7 - 0 曼聯 ??

0:2 了

Sob永遠唔會令大家失望

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-10-20 10:27 PM 發表

原因如下:

1. c朗自帶1-0屬性

2. c朗係意大利已經對過唔少次亞特蘭大,熟哂路,即使早3年祖記積弱無輸送,但朗神依然憑一己之力創造5場入3球既神話。加上亞特蘭大出名只攻不守,岩哂c朗同紅魔鬼一班年輕人高速衝刺,亞特蘭大失開通常就有條路,預料失2粒

3. 曼聯今晚好大機會繼續係由極小氣既黃大仙迪基亞把關,呢條友仔場場坐底失1波拖累c朗(詳情請睇以下連結,#7),面對攻力強大既亞特蘭大, ...
咁好野架你,阿朗又玩一個救全家,係咪好失落呢?

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-10-20 10:47 PM 發表

我收到消息 :

你個消息流流地喎。

引用:
原帖由 showmustgoon 於 2021-10-21 02:12 AM 發表

會唔會燈出事
其實佢就係想燈死阿朗。

引用:
原帖由 巴黎簽左個癈人 於 2021-10-21 05:21 AM 發表

咁好野架你,阿朗又玩一個救全家,係咪好失落呢?
證明C朗係球王

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-10-21 03:20 AM 發表

對家入波即刻被打臉
致勝王 朗拿度

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]