• 瀏覽: 37,703
  • 回覆: 190
  • 追帖: 2
藝人林穎彤(Bella)的母親近日被爆有召男妓癖好,爆料人附上林母跟不同年輕男伴的親密照。記者向Bella求證時,她稱有人睇中其藝人身份,但向其母借錢不遂,出言恐嚇......

全文:https://orientaldaily.on.cc/cont ... 穎彤媽咪被爆「叫鴨」--遭恐嚇--報警

不單止藝人日夜被傳媒追訪,連藝人親友都一樣。

熱賣及精選
其實一個女人長期冇男人喺身邊,有性需要叫鴨你情我願冇咩問題,佢又唔係勾佬。

識食

可憐彤彤

哈哈

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 06:53 AM 發表

藝人林穎彤(Bella)的母親近日被爆有召男妓癖好,爆料人附上林母跟不同年輕男伴的親密照。記者向Bella求證時,她稱有人睇中其藝人身份,但向其母借錢不遂,出言恐嚇......

全文:https://orientaldaily.on.cc/content/%E5%A8%9B%E6%A8%82/odn-20211021-1021_00282_001/%E8%88%87%E5%A4%9A%E4%BD%8D%E5%AB%A9%E7%94%B7%E5%BD%B1%E5%AF%86%E7%85%A7-%E7%9F%AD%E8%A8%8A%E9%9C%B2%E9%AA%A8--%E6%9E%97%E7%A9%8E%E5%BD%A4%E5%AA%BD%E5%92%AA%E8%A2%AB%E7%88%86%E3%80%8C%E5%8F%AB%E9%B4%A8%E3%80%8D--%E9%81%AD%E6%81%90%E5%9A%87--%E5%A0%B1%E8%AD%A6
咁精彩呀?

引用:
原帖由 sowina 於 2021-10-21 08:26 AM 發表

其實一個女人長期冇男人喺身邊,有性需要叫鴨你情我願冇咩問題,佢又唔係勾佬。
佢老公唔喺度咩?

引用:
原帖由 gust_lee 於 2021-10-21 08:46 AM 發表

可憐彤彤
留返個爛攤子俾佢處理

嘩,佢老母養咁多隻鴨會唔會分的比佢個……?

引用:
原帖由 abcd. 於 2021-10-21 08:55 發表

佢老公唔喺度咩?
好似係單親家庭

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-10-21 09:19 AM 發表

好似係單親家庭
離咗婚嗰啲果次電視影過佢好多雀斑。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-10-21 06:53 AM 發表

全文:https://orientaldaily.on.cc/content/%E5%A8%9B%E6%A8%82/odn-20211021-1021_00282_001/%E8%88%87%E5%A4%9A%E4%BD%8D%E5%AB%A9%E7%94%B7%E5%BD%B1%E5%AF%86%E7%85%A7-%E7%9F%AD%E8%A8%8A%E9%9C%B2%E9%AA%A8--%E6%9E%97%E7%A9%8E%E5%BD%A4%E5%AA%BD%E5%92%AA%E8%A2%AB%E7%88%86%E3%80%8C%E5%8F%AB%E9%B4%A8%E3%80%8D--%E9%81%AD%E6%81%90%E5%9A%87--%E5%A0%B1%E8%AD%A6
就算係真係,佢媽咪還佢媽咪,人人有不同需要,女人就要俾人指指點點?只有佢伴侶可以責備佢。

請V台放棄妖道

引用:
原帖由 abcd. 於 2021-10-21 09:20 發表

離咗婚嗰啲果次電視影過佢好多雀斑。
佢地又唔係有錢人,Bella一向都幾孝順,希望事件唔會太影響佢

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-10-21 09:27 AM 發表

佢地又唔係有錢人,Bella一向都幾孝順,希望事件唔會太影響佢
作為一個星媽應該檢點啲,影響林欣彤㗎嘛。

主題標籤 #林穎彤
提示:支持鍵盤翻頁左 右